ALwuhusH
Aktif Üye
- 12 Ağu 2020
- 268
Kendi oturduğum semte PC gördüm sadece kasa 2300 TL fiyat vermişti gayet uygun fiyatli bilgisayardi apu sistem ilana bende 2000 dedim ,oda 2100 dedi anlaştık 30 dk telefonda konuştuk vs bana videosunu vs atti neyse anlaştıktan 1 saat sonra adam WhatsApptan profil fotoğrafını kaldırdı letgodan profil fotoğrafını kaldırdı ismini değiştirdi dedim bu işte terslik var sonra bana mesaj attı kardeş kusura bakma ben PC yi kuzenime saticam hakkını helal et diye tabi o kendini uyanık zannediyordu galiba ama ben ondan daha uyaniktim letgodaki mesajları silmedim konuştuğumuz ilanı kaldırmıştı ama profiline girebiliyordum sonra bi baktım 3000 TL den ilan vermiş PC yi ne desem bilemedim ama şunu yazdım hakkımı helal etmiyorum diye kendisi bana
İstanbul/Kadıköy'deki İtopya şubesinde çalışıyorum dedi ismi (onur) oraya giderseniz selamımı söylerseniz sevinirim yazık cidden 30 dk konuştuk ben monitör klavye mouse ayarlamaya başladım o kadar kişiyle konuştum letgodan o adam yüzünden başkasıni ben mahcup ettim bu insanlara ne desek yeridirde işte onunla aynı oluruz soversek vs
İlanı budur arkadaşlar:
İstanbul/Kadıköy'deki İtopya şubesinde çalışıyorum dedi ismi (onur) oraya giderseniz selamımı söylerseniz sevinirim yazık cidden 30 dk konuştuk ben monitör klavye mouse ayarlamaya başladım o kadar kişiyle konuştum letgodan o adam yüzünden başkasıni ben mahcup ettim bu insanlara ne desek yeridirde işte onunla aynı oluruz soversek vs
İlanı budur arkadaşlar:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.