yoo yenilemedim, gayet sıvı 2 ay önce yenilemiştim zaten çok kaliteli bir macunla, biraz kıyılara akan macunu ortaladım, ekran kartı 65 derece işlemci 85 derece civarı yükte.eline sağlık güzel iş çıkardın cpu, gpu termal macunlarını yenilendi mi?
yoo yenilemedim, gayet sıvı 2 ay önce yenilemiştim zaten çok kaliteli bir macunla, biraz kıyılara akan macunu ortaladım, ekran kartı 65 derece işlemci 85 derece civarı yükte.eline sağlık güzel iş çıkardın cpu, gpu termal macunlarını yenilendi mi?
Güle güle kullanyoo yenilemedim, gayet sıvı 2 ay önce yenilemiştim zaten çok kaliteli bir macunla, biraz kıyılara akan macunu ortaladım, ekran kartı 65 derece işlemci 85 derece civarı yükte.

Valla çok memnunum, şöyle bir detayı eklemeyi unutmuşum, bakımdan sonra ses yapmaya başladı demişim, aslında bakımı bilgisayarın sesi değiştiği için yapmıştım fakat çözüm olmamıştı.Güle güle kullan![]()
İnan şifreli mesaj gibi olmuşValla çok memnunum, şöyle bir detayı eklemeyi unutmuşum, bakımdan sonra ses yapmaya başladı demişim, aslında bakımı bilgisayarın sesi değiştiği için yapmıştım fakat çözüm olmamıştı.
,ellerine sağlık 
termal macun konusu da çok su götürür.yoo yenilemedim, gayet sıvı 2 ay önce yenilemiştim zaten çok kaliteli bir macunla, biraz kıyılara akan macunu ortaladım, ekran kartı 65 derece işlemci 85 derece civarı yükte.
Ya her kafadan ses çıkıyor bilen bilmeyen konuşuyortermal macun konusu da çok su götürür.
Sürüm teknikleri, macun çeşitleri vs derken her kafadan bir ses çıkıyor.
Kapsamlı testYa her kafadan ses çıkıyor bilen bilmeyen konuşuyor