ytigi
VIP
- 4 Nis 2019
- 510
- 37
Hurda diye bileceğim lenovo z570'i tozlu raflarından çıakrdım biraz modlama yaptım.
+iron man esintisi( İRON MAN ZIRHININ HAŞAT OLMUŞ GÖRÜNTÜSÜNÜ VERMEK İSTEDİM)
+ssd
+ram ilavesi
gpu ram 1gbtı toplam 8 ram boşluğndan 4 tanesini
kullanıyordu sanırsam türkiyede pek yapan yok ram ilavesi ile suan 2gb(profesyonel değilseniz denemeyiniz.) EKSTRADAN ÜSTLERNE TERMAL PAD KOYDUM
+bios modlama ile tam donanım erişimi uefi olmayan laptopa uefi desteği
+eski wifi kartı normalde değiştirilemiyordu bios kilidi koyulmuş.ŞİMDİ WİFİ KARTI DEĞİŞTİ ÇALIŞIYOR.
+bendeki model gt520m nvidia kartlı optimus modeli,normalde windows 10 da çalışmıyordu. şuan çalışıyor.win11 de denedim gayet hızlı çalışıyor.
sizdede aynı model z570 var ise bios unlock ve parça çizimlerini paylaşıyorum..
DİKKAT EĞER NE YAPTINIZI BİLMİYOR İSENİZ LÜTFEN DENEMEYİNİZ. BİOS GÜNCELLEMESİ KESİN SÜRETLE WİNDOWS 7 ORTAMINDA YAPILMALIDIR. WİNDOWS 10 İLE DENERSENİZ CİHAZINIZ BİRİCK OLUR. PAYLAŞMIŞ OLDUĞUM ŞEMADA İSE GPU RAM CHİPLERİNİN GELECEĞİ YERLERİ VE GEREKLİ DİRENÇ VS GİBİ YERLERİDE DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.
+iron man esintisi( İRON MAN ZIRHININ HAŞAT OLMUŞ GÖRÜNTÜSÜNÜ VERMEK İSTEDİM)
+ssd
+ram ilavesi
gpu ram 1gbtı toplam 8 ram boşluğndan 4 tanesini
kullanıyordu sanırsam türkiyede pek yapan yok ram ilavesi ile suan 2gb(profesyonel değilseniz denemeyiniz.) EKSTRADAN ÜSTLERNE TERMAL PAD KOYDUM
+bios modlama ile tam donanım erişimi uefi olmayan laptopa uefi desteği
+eski wifi kartı normalde değiştirilemiyordu bios kilidi koyulmuş.ŞİMDİ WİFİ KARTI DEĞİŞTİ ÇALIŞIYOR.
+bendeki model gt520m nvidia kartlı optimus modeli,normalde windows 10 da çalışmıyordu. şuan çalışıyor.win11 de denedim gayet hızlı çalışıyor.
sizdede aynı model z570 var ise bios unlock ve parça çizimlerini paylaşıyorum..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
DİKKAT EĞER NE YAPTINIZI BİLMİYOR İSENİZ LÜTFEN DENEMEYİNİZ. BİOS GÜNCELLEMESİ KESİN SÜRETLE WİNDOWS 7 ORTAMINDA YAPILMALIDIR. WİNDOWS 10 İLE DENERSENİZ CİHAZINIZ BİRİCK OLUR. PAYLAŞMIŞ OLDUĞUM ŞEMADA İSE GPU RAM CHİPLERİNİN GELECEĞİ YERLERİ VE GEREKLİ DİRENÇ VS GİBİ YERLERİDE DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.
Son düzenleme: