Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
Arkadaşlar elime bir laptop geçti cihazın fanları dönüp klavye ışıkları yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapabiliriz
Makina güncel ve satışı devam ediyor.Flex tünelin ucundaki ışığa yürümüştür.
Karttan ekrana verİ taşıyan fleksi dedim. Hani düşmüştür, şaşmıştır, menteşe zorlanmıştır vs vs. İlk mesajda uyarı beeplerinden de bahsedilmeyince...Makina güncel ve satışı devam ediyor.
Çok komik hahahahhaFlex tünelin ucundaki ışığa yürümüştür.
Yaz bakaım teknikten çıkınca. Derdi neymiş merak ettim.Arkadaşlar cihazı lenovo ya verdik sorun yok yapacaklar
Çok komik hahahahha
Bu cihazlarda kronikmişYaz bakaım teknikten çıkınca. Derdi neymiş merak ettim.
Bende de bu cihazın aynısı var. Şöyle bir sorunum var. Bilgisayar normal yük altında (sadece tarayıcı açık ve tarayıcıda bir sekme açık) fan bazen 2 saniye çalışıp susuyor. Ardından 1 saniye çalışıp duruyor. Ardından 5 saniye çalışıp duruyor. Vs vs bu şekilde kafasına göre takılıyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde herşey kontrol altında. A normal çalışan, diski veya işlemciyi yoran bir durum gözükmüyor.Lenovo Idepad Gaming 3 serisinde anakart arızası çok görülen bir durum bir kaç seride düşük watt gücüne sahip adaptör ile gelmesi birde soğutucu bloğun o makineye göre küçük kalması bence büyük etken
Farklı serilerde farklı soğutucu bloğu kullanmaları da bunun en büyük göstergesi
Ben bütün bunlara rağmen lenovo dan memnunum. Üniversite döneminde 4 arkadaş lenovo aldık. Diğer birkaç arkadaş farklı markalara yöneldiler. Aradan 7 yıla yakın zaman geçti. 4 arkadaşın bilgisayarı halen çalışır vaziyette ve tamir yüzü görmedi. Diğer arkadaşlar üniversite dönemi içinde sorunlar yaşamaya başlamışlardı.Eh, okuduklarım (sadece bura değil) ve yaşadıklarımdan sonra ben lenovo pişmanlıktır derim. Sizi bilmem.
Ne güzel kompütürümüzdün sen aybiem abla. vardı da gittiler elin çekiğine sattılar güzelim markayı.
Eh, siz sorun yaşamadınız ama demek ki örneklem kümesindeki cihazların %42.8'i (yedide üç) sorunlu.Ben bütün bunlara rağmen lenovo dan memnunum. Üniversite döneminde 4 arkadaş lenovo aldık. Diğer birkaç arkadaş farklı markalara yöneldiler. Aradan 7 yıla yakın zaman geçti. 4 arkadaşın bilgisayarı halen çalışır vaziyette ve tamir yüzü görmedi. Diğer arkadaşlar üniversite dönemi içinde sorunlar yaşamaya başlamışlardı.