Teşekkür ederim. ?Eline sağlık
Rica ederim sevgili hasari ,oğlum bana alacaktı bundan ,köydeki laptopum çalınıca "baba bunu götürür getirirsin" demişti ,marka olarak bilmiyorum ama bahsetmişti bana,(köyde internet yok ,telden bağlıyordum,gazeteleri okumak için genelde) ,ama maalesef işsiz kalınca "sakın alma böyle şeyler ,laptopu götürür getiririm " dedim .Teşekkür ederim. ?
İşsiz kalmasına üzüldüm, çok iyi etmişsiniz sağlık olsun.Rica ederim sevgili hasari ,oğlum bana alacaktı bundan ,köydeki laptopum çalınıca "baba bunu götürür getirirsin" demişti ,marka olarak bilmiyorum ama bahsetmişti bana,(köyde internet yok ,telden bağlıyordum,gazeteleri okumak için genelde) ,ama maalesef işsiz kalınca "sakın alma böyle şeyler ,laptopu götürür getiririm " dedim .
Teşekkür ederim ,bir genç için çok zor ,sustum,konun dağılmasınİşsiz kalmasına üzüldüm, çok iyi etmişsiniz sağlık olsun.
Rica ederim sevgili hasari ,oğlum bana alacaktı bundan ,köydeki laptopum çalınıca "baba bunu götürür getirirsin" demişti ,marka olarak bilmiyorum ama bahsetmişti bana,(köyde internet yok ,telden bağlıyordum,gazeteleri okumak için genelde) ,ama maalesef işsiz kalınca "sakın alma böyle şeyler ,laptopu götürür getiririm " dedim .
Ben "işsiz" diyorum,sen "Lenovo X1 Fold" alsın diyorsunEmmi gardaşıma söyle sana Lenovo X1 Fold alsın bunlarla taşı et uğraştırmasın