Arkadaşlar merhaba, Lenovo G24-20 monitörü için askı aparatı önerir misiniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hocam hareketli olmasını istiyorum bazen video bazen de fps oyunları oynadığım için ileri geri gelmesi yeterlidirhareketli, sabit nasıl bir şey düşünüyorsun.?
Gereksiz pahalı değil mi.? Uygun Vesa askı aparatları bence işini görür.Kullanmadım ama Arctic'e bakın derim.
Evet çok pahalı geldi bana televizyon için baktıklarımız bile o kadar pahalı değildi hocam hatırlarsanız var mı önerinizGereksiz pahalı değil mi.? Uygun Vesa askı aparatları bence işini görür.
Linkteki ucuz askı aparatları bence işini görür. Monitörün küçük zatenEvet çok pahalı geldi bana televizyon için baktıklarımız bile o kadar pahalı değildi hocam hatırlarsanız var mı öneriniz
hocam bende halihazırdaLinkteki ucuz askı aparatları bence işini görür. Monitörün küçük zaten
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Uyar.hocam bende halihazırdaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.böyle bir ürün var tv için almıştım ama daha kullanmadım bu uyumlu mu bi bilgin var mı veya neye göre anlarım uyumlu olup olmadığıunı
Ben masaya sabitlenecek diye düşündüm. Zaten hangi aparata baksan olumsuz yorum var. Bir de böyle bir durum var. Masaya takılan modellerde. Yoksa dediğin gibi duvara takılanla da çözülür.Gereksiz pahalı değil mi.? Uygun Vesa askı aparatları bence işini görür.