Led panelde su lekesi gibi kabarcıklar ?

S Çevrimdışı

serkanbb06

Yeni Üye
2 Ara 2019
10
35
Arkadaşlar merhaba

2016 eylül'de aldığım 55xd8505 Sony Android Tv televizyonumda görüdğünüz gibi bir leke oluşmuş

Bu leke dısardan değil aynı lekeden 10 15 cm asagıda da var böyle yarısı kadar

Daha önce bir tane piksel sorunu yaşamıştım onu darbeye bağladı yetkili servis tamir etmedi.

Aradan 3-4 ay geçti böyle bir sorunu yeni farkettim. Ekran calısırken izlerken belli olan hiçbir sey yok.
Ama kapalıyken böyle olmuş tv

Sizce sorun nedir? Servis geldi aldı bugün alan arkadaslar ilkkez görüyoruz dediler.
Sonra servis kullanıcı hatası dedi
Bende hakem heyetine başvurdum tv değişti yenisiyle

Acaba ustaların bu konuda yorumu ne olabilir?

Bu arada alakası var mı bilmiyorum ama ekranın alakasız sorun olmayan bir yerinde ölü piksel vardı ama darbeye bağlı bir ölü pikselmiş dendi çünkü tırnağa geliyordu. Orada hava alıp da bu kabarcıklar olabilir diyen de olmuştu.

WhatsApp-Image-2018-09-20-at-15.33.51.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Opencell kaba tabir ile çoklu katmanların bir araya gelmesinden meydana gelen bir hücredir. Sizin en ön plexi katman ile onun altındaki cam karman arasında hava kabarcığı oluşmuş ki bunun olması için baskının ayrılması lazım.

Bu da sizin yapabileceğiniz bir şey değil ama servis yine en kolay yolu seçip topu tüketiciye atmış. Ayıp yani şunu dahi tespit edebilecek beyniniz yok mu demek isterdim arkadaşlara..

S Çevrimdışı

serkanbb06

Yeni Üye
2 Ara 2019
10
35
Opencell kaba tabir ile çoklu katmanların bir araya gelmesinden meydana gelen bir hücredir. Sizin en ön plexi katman ile onun altındaki cam karman arasında hava kabarcığı oluşmuş ki bunun olması için baskının ayrılması lazım.

Bu da sizin yapabileceğiniz bir şey değil ama servis yine en kolay yolu seçip topu tüketiciye atmış. Ayıp yani şunu dahi tespit edebilecek beyniniz yok mu demek isterdim arkadaşlara..

Bizde servisin oyununa gelmedik abi hakkımızı aradık çok şükür :)
Buradan da arkadaşlara tavsiyem böyle bir seyler karşılaşırsanız bana yazın buradan karar numarasıyla birlikte emsal karar olarak gösterip işinizi kolaylaştırabilirsiniz

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bizde servisin oyununa gelmedik abi hakkımızı aradık çok şükür :)
Buradan da arkadaşlara tavsiyem böyle bir seyler karşılaşırsanız bana yazın buradan karar numarasıyla birlikte emsal karar olarak gösterip işinizi kolaylaştırabilirsiniz
Harikasınız, işte oluşturmaya çalıştığımız bilinçli tüketici kitlesi ve forum kültürü ?❤️

A Çevrimdışı

Abdullah21

Yeni Üye
31 Mar 2023
1
32
Serkan bey merhabalar aynı sorun benimde başıma geldi emsal kararı atma imkaniniz varmı

Geri
Üst Alt