Evet driver aynı marka modelBaşka led driver aynı çıkış volt mu veriyordu cevap evet ise ledleri tek tek kontrol etmen lazım biri veya 2si bozulmuş olabilir ,ışıldar görünür(ler) ama yeterli gelmez ve akımı da yeterli iletemez(ler) .Çok bildiğimden değil de mantıken böyle düşündüm ,çünkü 2 şık var ,biri driver diğeri ledlerin durumu
O zaman tek yer "led" lerin kontrolü kalıyor (driverlerin sağlam olduğunu kabul ediyorum tabii)Evet driver aynı marka model
Multimetrem yok komple değişecek sanırım.ev daha yeni, 4 5 ayda bozulan lamba yapmışlar .O zaman tek yer "led" lerin kontrolü kalıyor (driverlerin sağlam olduğunu kabul ediyorum tabii)
Olabilir tabii, arkadaşımınki 3 ayda bozuldu ,bendeki 2 yıl oldu hala yanıyor ,balkondaki 4de giriyor , Yolladığın fotoyu büyültüp tekrar baktım acaba hangi led gidik diye ama göremedim açıkçası.Driver çalışan ledlerden söküldü denemek için değil mi yoksa elde olan bir drivermiydiMultimetrem yok komple değişecek sanırım.ev daha yeni, 4 5 ayda bozulan lamba yapmışlar .
Diğer banyodaki çalışan ledin driver ı.Olabilir tabii, arkadaşımınki 3 ayda bozuldu ,bendeki 2 yıl oldu hala yanıyor ,balkondaki 4de giriyor , Yolladığın fotoyu büyültüp tekrar baktım acaba hangi led gidik diye ama göremedim açıkçası.Driver çalışan ledlerden söküldü denemek için değil mi yoksa elde olan bir drivermiydi
Driver kartına veya ledlere bakmanız lazım.Diğer banyodaki çalışan ledin driver ı.
yeni takilan sürücünün arızalı olmadığını varsayarsak ledler gitmiş.Driver kartına veya ledlere bakmanız lazım.