Led arizasi yardım

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Merhabalar herkese hayırlı günler dilerim benim vestel 49ud8450 smart TV dün izlerken aniden kapandı tekrar acilmiyordu tvyi ilk aldığımda anahtar takmıştım prize standbyde kalmasin tv izlemeyip kapattiğimda anahtardan kapatayım diye elektrik anahtarı takmıştım fişi taktığım prize anahtardan birkaç kez aç kapa yaptım anahtarı açınca tv ekran hafif ışık yanıp cizzzttt diye bir ses çıkarıp geri kararıyor sonra kumandadan açtığımda vestel yazısı logosu ekrana gelmesiyle geri gitmesi biroluyor yine cizzztttt diye bir ses geliyor sonra tv açılıyor ama ses var görüntü çok az belli oluyor sorun ledlerdemi yoksa başka sıkıntımı var acaba....... not diğer 32 inç tvde de daha önceleri ledler arizalanmişti onda ses var görüntü çok az belli oluyordu ekran siyahtı fakat cizzztt diye ses falan gelmiyordu 49 inç tvmde bu ciiizttt diye gelen ses neyin nesi acaba .....saygılar sevgiler

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Fiat olarak masrafı ne olur ledler sağlammidir yani sorun sadece besleme kartindami diyorsunuz

Screenshot_20241223-163752_Photos.jpg

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Çok teşekkürler hocam tv ilk açılışta cızırtı oluyor anlık bişey ekran hafif beyaz oluyor hemen geri siyaha dönüyor o esnada cizzzzttt diye bir ses geliyor daha sonra tv 20 dakikada açık kalsa o cızırtı ses çıkmıyor sadece.ilk açılışta cizzztt sesi geliyor tavsiyeniz nedir vestel den servismi çağırayım yoksa tv yi kendimmi vestel servisine götüreyim Fiat bakımından servis ücretine yerine tv tamirine para öderim siz ne dersiniz

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,883
Çok teşekkürler hocam tv ilk açılışta cızırtı oluyor anlık bişey ekran hafif beyaz oluyor hemen geri siyaha dönüyor o esnada cizzzzttt diye bir ses geliyor daha sonra tv 20 dakikada açık kalsa o cızırtı ses çıkmıyor sadece.ilk açılışta cizzztt sesi geliyor tavsiyeniz nedir vestel den servismi çağırayım yoksa tv yi kendimmi vestel servisine götüreyim Fiat bakımından servis ücretine yerine tv tamirine para öderim siz ne dersiniz
Rica ederim. Onarım yapılacağı durumlarda servis eve gelip cihazı alıp onarım sonrası tekrar getirdiğinde ekstra servis ücreti alınmaz. Onarım ücreti ne ise o alınır. Kırsalda ikamet ediyorsanız + km ücreti alınabilir. Eve geldi cihaz çalıştı onarımlık bir durum yok servis ücreti alınır. İsterseniz kendiniz de servise götürebilirsiniz.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Çok teşekkürler hocam servisi çağırayım en iyisi sizler varolun hocam saygilar

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Hocam az önce servis gelip tvyi götürdü ledler arızalı dedi vestelde bakilip neyi var neyi yok ona göre tekrar arayıp bilgi verecekler tahmini olarak masrafı ne çıkar diye sordum gele servis 6 bin TL civarı dedi sizce normalmi ledler bu kadar pahalimi garantisi biteli 3 yıl oldu daha uyguna yapabilecek bir yer varmi istanbulda

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,883
Hocam az önce servis gelip tvyi götürdü ledler arızalı dedi vestelde bakilip neyi var neyi yok ona göre tekrar arayıp bilgi verecekler tahmini olarak masrafı ne çıkar diye sordum gele servis 6 bin TL civarı dedi sizce normalmi ledler bu kadar pahalimi garantisi biteli 3 yıl oldu daha uyguna yapabilecek bir yer varmi istanbulda
Fiyatı yüksek söylemişler o kadar tutmaz ayrıca cızırtı besleme kartı arızasıdır.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Tv yi almaya Gelen servis elemani tahmini olarak bu fiyati soyledi tvyi inceledikten sonra bana dönüş yaparak ne kadar masrafı olacağını söyleyecekler hem cizirtti vardı hemde ses var görüntü yoktu sadece besleme arızalı işe masrafı nedir......sadece ledlerin arızalı olduğunu düşünürsek nekadar olur masrafı veya her ikiside arızalı işe fiat ne çıkar... ledler sağlam ise de ledler arızalı deyip te değişmezler her halde değilmi böyle bir durumda nasil bir yol izlemeliyim güven meselesi zor is

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Kendim tamir yapabilirmiyim zorluk derecesi nedir ledleri nerden alabilirim bilgi verebilirmisiniz birkaç video izledim adem hocaminda videoları var zannedersem link verebilirmisiniz izleyeyim bakalım tamir işini yapabilecekmiyim 49 inç ve 32 inç tv var ikisindede aynı sorun var ses var görüntüleri çok cılız belli bile olmuyor adem hocam yardımcı olabilirmi @ademhelvaci,

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,883
Tv yi almaya Gelen servis elemani tahmini olarak bu fiyati soyledi tvyi inceledikten sonra bana dönüş yaparak ne kadar masrafı olacağını söyleyecekler hem cizirtti vardı hemde ses var görüntü yoktu sadece besleme arızalı işe masrafı nedir......sadece ledlerin arızalı olduğunu düşünürsek nekadar olur masrafı veya her ikiside arızalı işe fiat ne çıkar... ledler sağlam ise de ledler arızalı deyip te değişmezler her halde değilmi böyle bir durumda nasil bir yol izlemeliyim güven meselesi zor is
Sizin yazdıklarınıza göre resimde işaretlediğim parçalar değişecek %75 Tv çalışacak led arızası olma ihtimali %25

IPS.jpg

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
355
Ledleri kendiniz değiştirebilirsiniz.fiyati 529 TL (fmr teknoloji)
Ustamın gösterdiği kondansatörler de 50 lira olsa,iş havya ile eskiyi söküp yeniyi lehimlemeye bakar.kolay gelsin.
Komple besleme kartını ikinci el alsan bile sana hesapliya gelir.😉

Geri
Üst Alt