LCD TV Panel Parçaladık-LCD Panelleri ne kadar dayanıklı?

hookman Çevrimdışı

hookman

Aktif Üye
13 Şub 2018
66
Hocam Ekran çatladığında içim cız etti yaw...:uzgun Bizim yeğen de oyuncak arabasıyla (metal araba) mutfaktaki, daha 3 aylık 22 inch seg led tv yi patlatmıştı, o an gözümün önüne geldi.:slap:rant

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Videodaki deneme testi dışında kusura bakın ya da bakmayın ama TV ye herhangi bir cisim fırlatanlar ya ruh hastasıdır ya da havada vurup tavada yiyen tiplemelerdir..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İtirazım var benim, floresan tüpler kırılmaz,sakıncalıdır kırmak,kurşun civa yayar... maske taksaydınız keşke,kapalı ortamdasınız mubarekler:confused:

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam Ekran çatladığında içim cız etti yaw...:uzgun Bizim yeğen de oyuncak arabasıyla (metal araba) mutfaktaki, daha 3 aylık 22 inch seg led tv yi patlatmıştı, o an gözümün önüne geldi.:slap:rant

Abi bilerek herkesi uyarma gereği duydum, video kimseyi aldatmasın zira cidden çok sayıda hiç beklenmedik şekilde kırılan panele şahit oldum :ok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videodaki deneme testi dışında kusura bakın ya da bakmayın ama TV ye herhangi bir cisim fırlatanlar ya ruh hastasıdır ya da havada vurup tavada yiyen tiplemelerdir..

Onaylamadığımdan dolayı buraya link eklemeye gerek görmedim lakin youtube da bir takipçim bir video linki eklemiş yorumlara, Ne öyle bir adam olmak, ne de öyle bir kadınla evli olmak istemem hiç bir zaman.

Bu anlamda size katılıyorum kesinlikle. Tamam ben de bazen WOT oynarken tankımı patlattıklarında Mouse ile masaya vurup ''Hade beeeee'' derim de, O videodaki ruh hastası gibi Allah kimseyi yapmasın :kiskis

Onaylamadığımdan dolayı buraya link eklemeye gerek görmedim lakin youtube da bir takipçim bir video linki eklemiş yorumlara, Ne öyle bir adam olmak, ne de öyle bir kadınla evli olmak istemem hiç bir zaman.

Bu anlamda size katılıyorum kesinlikle. Tamam ben de bazen WOT oynarken tankımı patlattıklarında Mouse ile masaya vurup ''Hade beeeee'' derim de, O videodaki ruh hastası gibi Allah kimseyi yapmasın :kiskis

İtirazım var benim, floresan tüpler kırılmaz,sakıncalıdır kırmak,kurşun yayar... maske taksaydınız keşke,kapalı ortamdasınız mubarekler:confused:

Abi Neon gazı var tüplerde. Kurşun? :alala

Geri
Üst Alt