Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Burası bizim stüdyo Bratan kardeşim, O tezgahları sırf bu iş için kurduk oraya, normal şartlarda CleanRoom ve Atölyemiz üst katta. İnan bana bizim en büyük sorunumuz zaman.sag tarafindaki kutuyu eski toz deterjan kutularina benzettim uzakdan bakinca bi an camasir suyu arap sabunuyla giriseceksin sandim
her videoya birsey buluyormus gibi olacak ama mekan bos oldugu icin ses eko yapmis duvarlara yumurta kartonu filan yapistirsaniz belki faydasi olur
Burası bizim stüdyo Bratan kardeşim, O tezgahları sırf bu iş için kurduk oraya, normal şartlarda CleanRoom ve Atölyemiz üst katta. İnan bana bizim en büyük sorunumuz zaman.
Yoksa orada yerlerde sürünen Stüdyo ışıkları, ses yalıtım malzemeleri, mikrofonlar görürsün gelirsen bir gün
Vakit buldukça yapmaya çalışıyoruz bir şeyler. bak saat 2 ye geliyor ben halen forumdayım, sabah 8 yine yola düşeceğiz, gün zaten yetmiyor, Daha çekimi yapılacak hazırda bekleyen 10 larca ürün ve konu var ama bizde vakit yok.
Nasılsa biz bizeyiz diye bazı kusurları biz görmezden geliyoruz siz de idare edin bir süre
ben cok detayciyim herseyi yazarsam dünya tarihinde hic bir kölenin görmedigi kadar kirbac görürsünüzAklıma gelmişken, sen yine her videoya bir şey bul mutlaka. Kamçılayıcı oluyor