valla netten bakıyorum hocam. test imkanı da var desem yalan olur. birlaç bilgisayarcıya sordum adamlar 2.eline 250 tl istediler sıfırına 350. Bakıyorum artık ne denk gelirse.İkinci el ürünü alırken test etme imkanınız varsa ikinci el alın tabi.
valla netten bakıyorum hocam. test imkanı da var desem yalan olur. birlaç bilgisayarcıya sordum adamlar 2.eline 250 tl istediler sıfırına 350. Bakıyorum artık ne denk gelirse.İkinci el ürünü alırken test etme imkanınız varsa ikinci el alın tabi.
valla netten bakıyorum hocam. test imkanı da var desem yalan olur. birlaç bilgisayarcıya sordum adamlar 2.eline 250 tl istediler sıfırına 350. Bakıyorum artık ne denk gelirse.
Haklısınız. Takip edeceğim bakalım ne denk gelicek duruma göre değerlendireceğim.Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.Ufak fark için test edemeyeceğim ürünü almazdım açıkçası.
o ilan sahibine 2 hafta önce yazdım hocam. malesef cevap bile vermedi.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
boyle bir ilana denk geldim ama durumu nedir bilemiyorum 140tl sanirim cikma ekran sizin kodla ayni sanirim