Kutlu Olsun

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Öncelikle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kendi şahsımda ilk öğretmenim olan İbrahim Yavuz, 5 yıl beni okutan Hidayet Ergün, Ortaokuldan hatırladığım Mesut Kilit, Mediha Kenar, Müdür Yardımcısı İsmail Çevik ve adını hatırlayamadığım, üzerimde emeği olan, Ayrıca güzel ülkemdeki BÜTÜN öğretmenlerimizin, kendilerine adanmış bu özel günlerini kutlar, hepsine saygılarımı sunarım ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili adem hemen bir anımı ekliyeyim ,baktım da kimse karalamamış konuyu :)
Bunu her yerde mutlaka anlatırım ,bir "gece eğlencesi" teklifi geldi,kabul ettim,bir süre çaldım-söyledim sonra ara verdim,küçük bir çocuk çiçek getirdi "amca bunu sana yolladılar" dedi, teşekkür ettim ,orgun üzerine koydum,bir süre sonra yine çiçek geldi,yine yine ... bu kez merak ettim,çocuğu takip ettim,bir masaya gitti,o masaya iyice baktığımda orada Allah rahmet eylesin sevgili ilkokul öğretmenim Mübeccel DUMAN'ı gördüm,pist dolu,insanlar oynuyorlar,hemen tabiri caizse "zart" diye sustum,millet pistte dondu kaldı, ben doğru o masaya,öğretmenimin ellerine sarıldım öptüm(gözlerim doldu yazarken) ,uzatmıyayım,adresini aldım,hanımla öğretmenim vefat edene dek ziyaretine gittik,nur içinde yatsın.İnan bir süre çalamadım,tekrar ara vermek zorunda kaldım ,ama kesinlikle nedenini mikrofondan belirttim,salon alkıştan yıkıldı resmen.
Başım ağrıdı iyimi :)

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
70 li ve 80 li yıllarda hiç yaramaz olmadığım halde sırf ders bilemediğimiz için adeta bir boksör gibi sille tokat dayak atan , bütün sınıfı zaman zaman zevkine sıra dayağına çeken,... saplantılı, hastalıklı ruhunu tatmin etmek için sırtlarımıza, dizlerimize kocaman tahta pergeli ile vuran işkenceci, psikopat ruhlu öğretmen(!) bozuntusu tiplemelerin elleri kırılsın diyorum başka da bir şey demiyorum.. Çocuk psikolojisinden anlayan ve gerçekten öğretmen gibi öğretmen olan öğretmenlerin gününü saygıyla kutlarım..

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sevgili adem hemen bir anımı ekliyeyim ,baktım da kimse karalamamış konuyu :)
Bunu her yerde mutlaka anlatırım ,bir "gece eğlencesi" teklifi geldi,kabul ettim,bir süre çaldım-söyledim sonra ara verdim,küçük bir çocuk çiçek getirdi "amca bunu sana yolladılar" dedi, teşekkür ettim ,orgun üzerine koydum,bir süre sonra yine çiçek geldi,yine yine ... bu kez merak ettim,çocuğu takip ettim,bir masaya gitti,o masaya iyice baktığımda orada Allah rahmet eylesin sevgili ilkokul öğretmenim Mübeccel DUMAN'ı gördüm,pist dolu,insanlar oynuyorlar,hemen tabiri caizse "zart" diye sustum,millet pistte dondu kaldı, ben doğru o masaya,öğretmenimin ellerine sarıldım öptüm(gözlerim doldu yazarken) ,uzatmıyayım,adresini aldım,hanımla öğretmenim vefat edene dek ziyaretine gittik,nur içinde yatsın.İnan bir süre çalamadım,tekrar ara vermek zorunda kaldım ,ama kesinlikle nedenini mikrofondan belirttim,salon alkıştan yıkıldı resmen.
Başım ağrıdı iyimi :)

Abi bizim en önemli düsturumuz olmalı VEFA

Devletin koltuğuna oturanın, kendisini bir HALT zannedip Cumhuriyet öğretmenlerine fırça atma gücünü bulduğu günümüzde, ''Senin gibilerin artması dileklerimle'' diyorum.

Forum ahalisine de sitemlerimi iletmek isterim, Bir satır yazabilirdiniz arkadaşlar. Belki de benim başlık tercihim yanlış olmuştur, ne diyeyim :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Öncelikle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kendi şahsımda Ana Sınıf Öğretmenim Olan Tuna Şapı İlk Okul öğretmenim olan Ve Beni 5 Yıl Okutan Sayın Hüsniye Atayı Ve Orta Okuldayken Özlem Şanverdi Sefer Azazi Özkan Azazi Faruk Darıca Yusuf Gündüz Sadık Sürmeli Cem Aksoy Ve Müdürümüz Mehmet Çankayayı Ve Müdür Yardımcımız Ziya Özdemiri Ve üzerimde emeği olan Şuan için Aklıma Gelmeyen Tüm Öğretmenlerin Gününü Kutlarım Ayrıca güzel ülkemdeki BÜTÜN öğretmenlerimizin, kendilerine adanmış bu özel günlerini kutlar, hepsine saygılarımı Sevgilerimi sunar Meslekte Başarılarının Devamı Dilerim....??

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Öncelikle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kendi şahsımda Ana Sınıf Öğretmenim Olan Tuna Şapı İlk Okul öğretmenim olan Ve Beni 5 Yıl Okutan Sayın Hüsniye Atayı Ve Orta Okuldayken Özlem Şanverdi Sefer Azazi Özkan Azazi Faruk Darıca Yusuf Gündüz Sadık Sürmeli Cem Aksoy Ve Müdürümüz Mehmet Çankayayı Ve Müdür Yardımcımız Ziya Özdemiri Ve üzerimde emeği olan Şuan için Aklıma Gelmeyen Tüm Öğretmenlerin Gününü Kutlarım Ayrıca güzel ülkemdeki BÜTÜN öğretmenlerimizin, kendilerine adanmış bu özel günlerini kutlar, hepsine saygılarımı Sevgilerimi sunar Meslekte Başarılarının Devamı Dilerim....??

Vay kopyacı :kop

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
508
41
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu zor günlerde (çok klişe oldu ama :gul ) bir teşekkürle bile olsa bizleri anmayı unutmayan sizlere, hem mesleki bilgi-birikimi hem de hayat tecrübesi ile kendisinden çok şey öğrendiğimiz ve öğreneceğimiz Adem hocamızın şahsında tüm Tavsiyeforum ailesine şahsım adına teşekkür ediyorum.

Geri
Üst Alt