Kurutma Makinesi Tavsiyesi.

C Çevrimdışı

CudiTheKid

Yeni Üye
8 Ağu 2022
12
30
Herkese selamlar,

Çamaşır makinem 9 KG kapasiteli ve Bosch marka. Kurutma makinesi için de aynı şekilde 9 KG kapasiteli bir ürün bakıyorum, öncelikle bu durum ideal midir ?

20.000 TL'yi geçemiyorum bütçe olarak. Vestel, Hoover vb markaları düşünmüyorum. BSH grubu ya da electrolux gibi markalar da bütçemin üstünde kalıyor.

Bütçem doğrultusunda en makul seçenek Arçelik KMX 900 gibi duruyor. Ya da daha uygun fiyata denk gelirse aynı ürünün Beko versiyonu. İlgili ürünün kullanan ya da bilgi sahibi olanlar fikirlerini belirtirlerse çok memnun olurum. Neredeyse hiç bilgi sahibi olmadığım bir ürün grubu bu. İhtiyaçlarımı karşılayabilecek, sorun çıkarmayacak bir ürün müdür bu ?

Bir de güncel olarak farklı yerlerde konumlandıracağım çamaşır makinesiyle fakat kısa vadede ev değiştirme durumum var ve yüksek ihtimalle aynı alanda konumlandırmam gerekecektir diye tahmin ediyorum. Bu durum bir sıkıntı yaratır mı bana farklı marka ürünler olduğu için ?

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
219
44
bsh gruptan profılo bakabılırsınız ,bız profılo kullanıyoruz son derece memnunuz .bızdekı urun bu bayıden butcenıze yakın bır fıyata alabılırsınız.

Geri
Üst Alt