Kurutma Makinesi Tavsiyesi

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Merhaba. Arkadaşıma kurutma makinesi bakıyoruz. Öncelikle şu modeli tavsiye eder misiniz? Yada bu fiyat aralığında sizin önerebileceğiniz başka makinalar var mı? Teşekkür ederim.

Samsung DV90CGC0A0AEAH 9 kg A++ Çamaşır Kurutma Makinesi

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Vestel alırsın sıkıntı yok alırsan vestele tövbe edersin :). Arçelik farklı klasman vestele göre. Senin attığın model güzel fakat arçelik yedek parça daha uygun ve +4 yıl ek garanti imkanı var. Tabi hesap kitap sizin içinize hangize siniyorsa onu alın
Devlet yurdunda çalışıyorum. Yurttaki tüm çamaşır ve kurutma makineleri Arçelik. Servis gelip gitmekten yoruldu yurda. Kendim Vestel kullanıyorum. Aynı modeli kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım. Çok memnunum. 3 seneye +4 yıl da garanti yaptırdım. Vestel’de de var ek garanti olayı.

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
71
Devlet yurdunda çalışıyorum. Yurttaki tüm çamaşır ve kurutma makineleri Arçelik. Servis gelip gitmekten yoruldu yurda. Kendim Vestel kullanıyorum. Aynı modeli kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım. Çok memnunum. 3 seneye +4 yıl da garanti yaptırdım. Vestel’de de var ek garanti olayı.
Arçelik diye her ürün alınmaz. Araştırıp içini dışını bilmek gerekli. Aynı şekilde vestel de. Ama siz bilirsiniz hocam sorun yok ben tecrübemi söyledim

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
769
Merhaba arkadaşlar.
Kurutma makinesi alacağım fakat bir soru aklıma takıldı.
Buzdolabı taşınınca hemen çalıştırılmıyor ya acaba kurutma makineside böylemi.
İçinde gaz var o yüzden tam yağ otursun ertesi günmü çalıştırayım.
Yoksa servis kurutma makinesini getirir getirmez kurup çalıştırsın mı?

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
71
Merhaba arkadaşlar.
Kurutma makinesi alacağım fakat bir soru aklıma takıldı.
Buzdolabı taşınınca hemen çalıştırılmıyor ya acaba kurutma makineside böylemi.
İçinde gaz var o yüzden tam yağ otursun ertesi günmü çalıştırayım.
Yoksa servis kurutma makinesini getirir getirmez kurup çalıştırsın mı?
Hayır öyle bişey yok fişe tak çalıştır hocam.

Geri
Üst Alt