Kurutma Makinası Hangisi Alınır?

berkan254 Çevrimdışı

berkan254

Yeni Üye
4 Tem 2023
19
28
Merhaba daha önce serie 8 bosch çamaşır makinası aldık. Şimdi kurutma makinası almayı düşünüyoruz ama ne almak mantıklı şuan. Çamaşırları yıpratmayacak, kullanışlı özellikli olan, çamaşırları çektirmeyen sağlam bir ürün arıyorum. Bosch kurutma makinalarına baktım ama stokta yok çoğu. bosch alınır mı? Sizin önerileriniz neler

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Serie 8 bosch çamaşır makinası hayırlı olsun .

Kurutma makinam olmadığı için ve almayı düşünmediğimden tavsiye veremiyorum .

Tam bilmiyorum .

Yer alanı sorunu olanlar için çamaşır makinası üzerine kurutma makinası koyanlar varmış sizde çamaşır makinası üstüne kurutma makinası koyacaksanız konulacak farklı markalar makinalar olursa sıkıntı yaşanıyormuş . ( araştırmak sormak gerekir )

Birde farklı makinalarda ( uyumluk durumu varsa ) üst üst konulması garanti kapsamı durumu etkisini varmı ? ( araştırmak sormak gerekir )

3-Çamaşır ve kurutma makinesi ara aparatı hangi ürün markalarıyla uyum gösterir?
Çamaşır ve kurutma makineleri sadece Bosch, Siemens veya Profilo markalı ürünlerden olduğu takdirde entegre üst üste kule aparatı ile birlikte kurulabilir. Farklı markalar üstüne kule aparatı ile birlikte kurulum yapılmaz.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
166
44
profılo marka camasır makınamız var ,uzerıne yıne profılo marka 9kg km9610ctr model kurutma makınası aldık gayet memnunuz sımdılık hıcbır sorun yok

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Tecrübem yok ama Isı pompalı modellerin daha verimli olduğunu incelemelerde görmüştüm. Bosch ısı pompalı olanlar pahalı ama diğer markalarda daha uygun. Bütçeniz dahilinde ısı pompalı olanlara bakın isterseniz.

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Merhabalar hocam, WAX32MH0TR model çamaşır makinası var ancak banyoda üstüne koyacak yerimiz olmadığı için ayrı odaya kuracağız.

Normalde önerilen çamaşır makinesinden 1 kg büyük hacim almak ancak fiyatları değiştirdiler. Bu makinede 16.299₺ ye Arçelik sitesinde var. Stok bitmeden alın. Kurulumda +4 yıl ek garantiyi mutlaka yaptırın.

Geri
Üst Alt