Kumanda sorunu

E Çevrimdışı

eminbim

Yeni Üye
26 Ocak 2018
46
Vestel 55 Ud 8400 Tv'de netflix uygulamasında yeni pil takılı olduğu halde kumanda çalışmıyor bazen çalıyor bazen çalışmıyor sorun ne olduğunu çözemedim sonuçta vestel tv kendi kumandası dışında kullanabileceğimiz başka bir kumanda var mı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel 55 Ud 8400 Tv'de netflix uygulamasında yeni pil takılı olduğu halde kumanda çalışmıyor bazen çalıyor bazen çalışmıyor sorun ne olduğunu çözemedim sonuçta vestel tv kendi kumandası dışında kullanabileceğimiz başka bir kumanda var mı
selam,
tv güncellemesi yapıldı mı kontrol edilmeli.
kumanda farklı uygulamlarda sıkıntı yaratıyor mu ?
normal kanallarda kumanda sorunu devam ediyor mu?

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
25 sene tüplü Vestel tv + Vestel kabinli müzik seti + Vestel videoplayer kullandım TIK demedi.. Halen çalışır vaziyetteler.. Buna mukabil 1 adet yabancı menşei'li TV almıştım 3 sene bile gitmedi ve çöp oldu.. Yine gittim 2 adet biri 42" diğeri 32" olmak üzere 2 adet Vestel TV aldım.. Son derece de memnunum.. Yabancı hayranlığı nedeniyle hem ucuz hem de kaliteli YERLİ üretimleri kötülemenin hiçbir manası yoktur diye düşünüyorum..

E Çevrimdışı

eminbim

Yeni Üye
26 Ocak 2018
46
sadece netflix de sorun var güncelleme olarak en son ado hocamızın yayınladığı bir yazılım ile güncelleme yaptım en son güncelleme yazılım nedir forumu takip ettim ancak bulamadım MB 130 olarak yayınlanan en son güncelleme hangisi en son yayınlanan menü güncellemesi bu tv yüklersem olur mu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Geri
Üst Alt