kumanda düzenleme yapabilirmisiniz botech piko için teşekkürler

erpinikii

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
erpinikii

5815_V4.1_Sat_Finder.rar dosyasını indir - download

5815_V4.1_Sat_Finder.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
s6.dosya.tc
s6.dosya.tc
to remode edit

keymap.xml.rar dosyasını indir - download

keymap.xml.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
s6.dosya.tc
s6.dosya.tc
help

Son düzenleme:
Birazdan bakarım :ok

Dosya bozuk diyor,orjinal dosya mı bu acaba,içerik okunmuyor.Botech bağlı olsaydı denerdim.

Dosya bozuk diyor,orjinal dosya mı bu acaba,içerik okunmuyor.Botech bağlı olsaydı denerdim.
Bağladım ve denedim ,dediğim gibi yazılım bozuk,yüklendi ama hiç açılmadı cihaz.Alperin verdiği yazılımı da denedim bu arada :ok

Bu da senin bozuk yazılım,üst hali,language de kesilmiş dosya,fotoda görünüyor "00000000" hizasında ,bu yazılımın orjinali lazım :ok

byalo-263.png

Bağladım ve denedim ,dediğim gibi yazılım bozuk,yüklendi ama hiç açılmadı cihaz.Alperin verdiği yazılımı da denedim bu arada :ok

Bu da senin bozuk yazılım,üst hali,language de kesilmiş dosya,fotoda görünüyor "00000000" hizasında ,bu yazılımın orjinali
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Orjinal dosya burda

Olmadı,eklenmiyor veya en azından ben ekleyemedim :)

Sanırım bu kod next Xbox ile aynı çünkü bu keymapi gx6605s yazılımına fixledim elimde 2 Xbox kumanda vardı çalıştı

Peki ustam bu üstteki yazılımda ne ozellikler var satfinder harici bilgi verirsen atıp deneyeceğim

Sanırım bu kod next Xbox ile aynı çünkü bu keymapi gx6605s yazılımına fixledim elimde 2 Xbox kumanda vardı çalıştı

Peki ustam bu üstteki yazılımda ne ozellikler var satfinder harici bilgi verirsen atıp deneyeceğim
İnan hatırlamıyorum sevgili halil,cihaz ende olsa yarın tekrar denerdim ,yeğene verdim pikoyu kullansınlar diye ,sanırım verirken üzerinde nuts serverli yazılım vardı ,onu bile hatırlamıyorum :)
rs232 ile atıyorsan istersen dene bakalım :ok

Geri
Üst Alt