Küçük elektronik atöylem İçin telefon ve dizüstü bilgisayarları sökebilecek vidalama seti önerisi istiyorum

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Arkadaşlar merhaba küçük elektronik atöylemdeki takım setlerini yeniliyorum bana acaba telefon ve dizüstü bilgisayar sökebileceğim şarjlı vidalama seti önerisi istiyorum

bütcem 300 500 lira arası fiyat performans beni üzmeyecek bir vidalama seti istiyorum şimdiden vereceğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim iyiki varsınız sevgili tavsiye forumu üyeleri ve saygıdeğer yöneticilerimiz

şarjsızda önerebiliriniz tüm önerilere açığım

Son düzenleme:
Çözüm
Önerdiğim model manuel olanı hocam. Açıkçası ufak işler için şarjlı önermem. Fazla güç uygulayıp vidaları yalama yapar gibi geliyor bana.
Ally Mobile Ally 117 Parça Profesyonel Cep Telefonu Tablet Laptop Tamir Seti Tornavida Seti Kırmızı bu nasıl haktan bey forumda link paylaşmak yasak olduğu için ürün ismini atıyorum

Ally Mobile Ally 117 Parça Profesyonel Cep Telefonu Tablet Laptop Tamir Seti Tornavida Seti Kırmızı bu nasıl haktan bey forumda link paylaşmak yasak olduğu için ürün ismini atıyorum
yönetici ve admin abilerim çok özür diliyorum ismini paylaşayım derken isme link karışmış düzenleme hakkım olmadığı içinde düzenlemiyorum

Ally Mobile Ally 117 Parça Profesyonel...
20 Mar 2022
325
20
Önerdiğim model manuel olanı hocam. Açıkçası ufak işler için şarjlı önermem. Fazla güç uygulayıp vidaları yalama yapar gibi geliyor bana.

yönetici ve admin abilerim çok özür diliyorum ismini paylaşayım derken isme link karışmış düzenleme hakkım olmadığı içinde düzenlemiyorum

kusura bakmayın birdaki seferde dikkat edeceğimden emin olabilirsiniz

Çözüm
H Çevrimdışı

haktanbozer 

Aktif Üye
26 Nis 2019
119
23

kusura bakmayın birdaki seferde dikkat edeceğimden emin olabilirsiniz
Dediğiniz kural varsa bilmiyorum açıkçası. Attığınız ürün kapsamlı gözüküyor. Çeşitli cihazları açmak için aparatlar da mevcut. Gayet güzel gözüküyor. Yorumları da güzel gözüküyor. Tercih edilebilir.

20 Mar 2022
325
20
Dediğiniz kural varsa bilmiyorum açıkçası. Attığınız ürün kapsamlı gözüküyor. Çeşitli cihazları açmak için aparatlar da mevcut. Gayet güzel gözüküyor. Yorumları da güzel gözüküyor. Tercih edilebilir.
teşekkürler düşüncenizi paylaştığınız için haktan bozer bey iyiki varsınız

Konuyu çözüldü durumuna alabilirsiniz yönetici abilerim

Son düzenleme:
20 Mar 2022
325
20
Televizyon Teknisyeni Televizyon Teknisyeni, link ve ürün ismi paylaşabilirsin.
teşekkürler beni aydınlattığın için sota bey

sota abim benim televizyon modifiye konu şeçeneğinden açtığım konuyada gidip beni aydınlatabilirmisin 79,347 Tavsiye Forumu kullanıcısından beni bir kişi bile aydınlatmadı konu hakkında çok teşekkürler şimdiden

ve dahada ceyaplanmaış sorularım var 😞

Geri
Üst Alt