Koro Kardeşiniz Geldi Ama eski koro değil artık :(

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Herkese Cümleten Selamın Aleyküm Değerli Forum Ailem nasılsınız Abilerim,Dostlarım,Kardeşlerim Herkes İyidir inşallah Eskisi gibi foruma giremiyorum eskiden günde belki 10 defa girer çıkardım sonra koptum yavaş yavaş iş güç derken sonraları tekrardan gelmeye başladım deprem sonrası dünyam başıma yıkıldı şimdi size anlatmak istediğim şeyler var tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şöyleee bir kaç aya gidiyorum lütfen yazacaklarımı iyi okuyun sizlerden ricam.

Geçen yıl bu zamanlarda Bazı sorunlarım sıkıntılarım vardı maddi açıdanda birazcık sıkışmıştım cins müşterilerin gelmesi işlerin azlığı piyasanın durgunluğu derken canım epey sıkılmıştı neyse yeni yıla girdik derler ya nasıl başlarsan öğle devam eder 2023 benim için zaten -1 de başladı servise gitmiştim keşif yapmaya müşteri evine motorum bozuldu ve yolda kaldım ocağın tam başı ilk haftasıydı daha Haydaa dedim daha sonrası 5 şubatta mışıl mışıl saat 3 te uyumaya geçmiştim o gece meğer evimde son gecemmiş arkadaşlar gece saat 03 ü geçmişti biraz uyumaya geçtim ardından saat 04:/17 suları bir baktım sallantı sallanıyor kardeşime dedim ki kalk lan galiba deprem oluyor gözlerimi açtım avize sallanıyordu sonra birden hızlandı salladı salladı 1 dk fazla sürdü iyi hatırlıyorum o esnada duvarın yarısı üzerime düştü yattığım bazada başlığı duvarı dengede tuttu duvarın geri kalanı üstüme düşmesin diğe başımda tuğlaların kırılması o çıkan sesler bağrış sesleri ev sımsıcak doğalgaz çalışıyor örtünmüşüm üstüne birden soğuk hava vurması çığlık sesleri kalktım deprem oluyor sakin olun dedim sigortarı doğal gazı kapatıp hemen herkes çıksın bağırdım ayağa lafımı bitirmeden 2.depremin gelmesi bir oldu ve 2.si adeta sanki vuruntu balyozlarla sanki biri aşağıda binaya vuruyor bom bom buuuuppp buppp diğe bide dışardan uğultu sesi geliyor yağmurla beraber uğğğğğğğğğ diğe nasıl korkunç bir ses 2.alçıpanlar üzerimize devriliyor ben eşyaları tutuyorum devrilmesin diğe 2. bayağı sürdü durdu bir süre sonra tekrar geldi ufak ufak ama dışarı tam çıkıyorduk bir adım daha atmış olsak depo başımıza düşcek tam önümüze düştü apt önüne girişe kapıya deprem tabi devam ediyordu sarsıyordu duruyordu her sarsıntıda çanakmı istersiniz tuğlamı tahta çatımı yukardan habire bişeyler uçuşuyor dışarı çıktık arabımıza duvar düşmüştü ve büyük hasar almıştı maalesef ben yolda yaşlı babaanneme giderken ailemle önüme çanak düştü böyle yaladı beni resmen ya artık yolda yürürken yukarı bakıyordum yağmur çok kötüydü yağmur değilde taş sanki dolu çok fenaydı ya şimşek çakıyor gök gürlüyor yer inliyor bölünerek annemlerle akrabaların arabalarına sığındık saat sabah 9 olmasına rağmen halen hava açılmadı sabaha kadar sallandık hiç durmadı apartmanlarda yangınlar çıktı o ufak sallantılarda yıkılmayan apartmanlar takır takır yıkılmaya başladı yan yatan apartmanlar yere çökmeye başladı insanlar yardım edin sesimi duyan yokmu eşim içerde kızım içerde oğlum içerde ailem içerde ne olur gelin bu sesler çok acıydı çok arabası olmayanlar battaniye altına yağmurun altında kaldı soğuk özellikle çok ama çok kötüydü kansızlık olan biri kesinlikte dayanması imkansızdı sonrasını anlatayım.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Ertesi sabah yağmalar başladı yardım adı altında bir sürü şerefsiz kansız yağmaya geldi 06 plaka doluydu 01 doluydu hepsi kamyonet nakliye arabası tarzı önce marketlere girildi bakkallar sonra aklınıza gelebilcek her dükkan her ev acımasızca ya market bakkalı anladık hamile bebeği olan küçük çocukları olan ihtiyaçtır ama senin ne işin var bilgisayarcıda anahtarcıda dövmecide gözlükçüde nargilecide utanmadan bide gözlük deniyorlar daha ürün seçiyorlar a101 kasasını dışarı çıkarıp balyozlarla parçaladılar millet ertesi günü çıldırmış iç savaş gibiydi biz 5 gün dayanabildik çok soğuk arabamız enkaz ev oturulacak durumda değil 3 gün yardım gelmedi sonra antalya dan tırlar geldi istanbuldan 2 tır geldi dükkan durulacak durumda değil Antalya ya geldik Burada teyzem gil yaşıyor 15 yıldır onlara sığındık afad acilen depremzeiseniz kayıt yaptırın diğe bas bas bağırdı gittik kayıt yaptırdık otellere emir gelmiş açın diğe teyzem gille otel arası 1 saate yakın otele yerleşti afat bizi otel dediki 30 gün süreniz var sonra çıkış verilcek sezon açılacak biz otelde gönüllü olarak çalıştık 1.5 ay dan fazla kaldık inanın bana arkadaşlar insanlar sanki tatile gelmiş herkes ayağına hizmet bekliyor hırsızlık oluyor kavga oluyor en son 3 aile kaldı bizle beraber bunlar otelin en sağlam ailesi ünvanını aldı :) bizlerle otelden çıktık teyzem gilde kaldık bir kaç gün sonra hataya döndük eşyaları çıkarmak için ev için ağır hasarlı yıkılcak yazmışlar eşyaları çıkardık apartman çalınmıştı benim dükkan çalınmıştı eşyalarımız zaten çoğu hasar almıştı molozlardan dolayı hatayda yaklaşık 10 gün kadar kaldık o soğukta çadırda kaldık yağmur yağdı ve çadır battı bildiğiniz çadırda onun bunu osurması horlaması uyku tutmaz oldu yağmurda yağınca kartonlar ve altımız hepsi ıslandı tuvalete kalkacaz sıra bekliyoruz yürüyoruz antalya ya geldik ya Allah dedik.Evett şimdi devam ediyorum.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Zayıf akım tv sistemleri yapan bir dükkanla tanışmıştım hataya gitmeden önce gelir gelmez beni ara gel görüşelim dedi gittim görüştüm başladık arkadaşlar iş biraz ağırdı ama idare ediyordum gırgır şamata derken zaman geçiyordu işte seçim zamanı geldi oy kullanmak için izin istedim hataya gittim oy kullanmak için başıma ekstra işler çıktı motor bozulmuştu onla uğraştım dükkanda kalan eşyaları motorla git gel git gel kurtarmaya çalıştım 2.seçimede kaldım geri döndüm antalya ya iş yeri beni çıkardı haksız yere iş olmuyorda devir edecekte vs.

sonra shellde işe başladım pompacı olarak sonra markete aldılar beni shellde 2.5 hafta çalıştım tartışma kavga oldu ve çıkarıldım.

Sonra motorla kaza geçirdim hafif bir kaza ama motor hasar aldı onunla ve kendimle uğraştım.

sonra Zayıf akım bilişim işleri ve güvenlik firması yapan bir firma ile saha da aylıkçı çalışmak üzere anlaştım 1 hafta çalıştım ve banyoda düştüm ayağımı götürdüm zedelenme oldu ve 1 ay kadar yataktan kalkamadım haliyle istifa ettim çıktım sonra firma beni tekrar çağırdı tekrar başladık bu sefer onlar 2 hafta beni çalıştırdı ve çıkardı :bilmiyom ve işsiz kaldım.

Sonra Aytemiz petrolda işe başladım pompacı olarak yaklaşık 9 gün çalıştım ve çıkarıldım sebebi saat 8 de mesai başlıyor 07:45 orada olacaz ben bir defa 52 geçe geldim birinde 08 de geldim diğe.

şuanda yıllar sonra eczane işine geri döndüm yeni başladım.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Geçen yıl bu aylarda başlayan sorunlar sıkıntılar dertler depresif ve nazarmı diğelim artık bu yıla sıçradı yıla kötü başladım.

1.Piyasa çok durgundu 3-4 gün arka arkaya istiftah etmeden kapattığım günler oluyordu.

2.Uyguna ürünler düşmüştü yedek parçalar Al lan koray dedim nolcak en dar zamanlarda olur ya bide böyle şeyler aldık varımız yoğumuzu stoğa hibe ettik.

3.Motor bozuldu motoru söktük komple kaporta vs derken tamiriyle uğraştık ve motor çıplak kaldı zaten seçimlerde hataya gittiğimde 1 haftadan fazla motorla uğraştım bembeyaz olmuştu tozdan ha bide bir deprem daha olmuştu 6.5 hatayın içinde onda motor devrilmişti ve kaporta hasar almıştı.

4. 2 Dakika içinde Şehrim,Memleketim,Doğduğum mahalle,Büyüdüğüm Mahalle,Anılarım,Apartmanım,Evim,Dükkanım,Düzenim mahf oldu en acısıda en yakın insanları kaybettik Kız arkadaşım evlenme hayalimiz vardı enkazda altında 4 gün bağıra bağıra can verdi Allahımm bu nasıl acıdır :danger:danger Mal varlığımız ya yağmalandı ya hasar aldı.

5.Hataydan antalya ya gelmemiz 28 saat sürdü yolda gelirken dedemin uyku sersemliiği uçuruma gidiyorduk ikimiz az kalmıştı ramak.

6.Antalya da eniştem gille ev bakmaya çıktık yine keza eniştemin uyku sersemliği tuttu karanlık yerden geçiyorduk uçurumdan uçuyorduk son anda çevirdi direksiyonu.

7.Maddi olarak çok ciddi şekilde sıkıntıya girmiştim para yardımları Allah razı olsun sizlerden bir nebze olsa da biraz rahatlattı beni idare ettirdi o paralar olmasaydı işim çok çok zordu çünkü otelde 4 hafta sadece erzak geldi 3 hafta net erzak eczane doktor geldi 4. hafta hafta 3 defa erzak gelmeye ve az az gelmeye başlandı Allah sizleri inandırsın 3*4 günlük ekmeği yiyorduk arkadaşlar.

8.Sağlığımı çok ihmal etmiştim tahlil yaptırıp expere giriyim dedim hastaneye giderken işte motorla kaza yaptım düştüm motorun sağ kısmı hasar aldı kaporta olan yer benim ayağım motorun altında kaldı kolum dizim yaralandı ayakkabım yırtıldı kıyafetlerim benzin oldu telefonum cüzdanım sağa sola uçtu hiçbir allahın kuluda durup bakmadı kaldırmadı bile beni.

9. Motor beni çok maddi sıkıntıya soktu ben yapmak durumunda kaldım.

10. Banyoda düşmem ayağımın hasar alması zaten ameliyatlıyım yine tak geri gittik.

11.4 tane iş yeri değiştirmem her iş yerinde kansız şerefsiz kalleş birinin çıkması.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Bu kadar ağır şeyleri yaşadım abiler dostlarım kardeşlerim Şuan da antalya da yaşamaya devam ediyorum fakat inanın bana Kimse kusura bakmasın Antalya insanları çok pis insanlar bakın 4 tane iş yeri değiştirdim her seferinde ekmeğimle oynandı benim bizi burada sevmiyorlar hatta petrol ofisine bir müşteri geldi yakıt verdim nerelisin sen bakem topram dedi hatay dedim amca ıyy hataylılar iğrenç insanları beş para etmez dedi yüzüme gözlerime bakarak iş görüşmelerine gittim kime gittiysem hataylı diyorum depremze de diyorum surat değişiyor hepsi döncez size alcaz deyip dönüş yapmıyorlardı yardım,dayanışma,komşuluk,medeniyet yok maalesef banyoda akşam düştüm ayağım gitti hastane çıkışı engelli bir çocuk kafasına düştü yaralandı hiçbir Allahın kulu gelip yardım etmedi Yarına devam edecem dostlar.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,163
60
Çok geçmiş olsun Koro96 Koro96 Rabbim sizlerin yardımcısı olsun maalesef çok zor günler duyarsız insanlar umarım bir an önce bu zor günleri atlatırsınız :uzgun

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Geçmiş olsun ülke olarak zor günler geçirdik tabiki siz bu durumu en yakından yaşayan insanlarsınız

İnşallah bu günleride kısa sürede atlatırsınız

Geri
Üst Alt