teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Maalesef açılmadı cihaz ,yükleme yaptı ama açılmadı ,dosya boyutu 4mb ,bendeki 8 ?merak la bekliyorum
Maalesef açılmadı cihaz ,yükleme yaptı ama açılmadı ,dosya boyutu 4mb ,bendeki 8 ?merak la bekliyorum
canın sağolsun ustam. sağlık olsun.Maalesef açılmadı cihaz ,yükleme yaptı ama açılmadı ,dosya boyutu 4mb ,bendeki 8 ?
Yarın farklı bir yol deniceğim akalımcanın sağolsun ustam. sağlık olsun.
Bul değiştir yazacağına "abi sen yaşlı adamsın yorulma,ben buldum değiştirdim" yazıp yolla yazılımı ,icone i20 DDR2 396 20180813
yazılım içinde sizin cihaza uygun olup olmadıgını bu şekilde kontrol edin sonra uyuyorsa atın yazılımı korax astraya en uygun yazılım icone i20 bunun gibi bir dünya var artık sizde gerisi kullandıgı işlemci tek tek resimlerde belirttim benden size kıyak teraspy
kullanacagınız hex editör
Yok ,maalesef ,işin aslı yeğenim yanumıza misafir geldi ,2 gündür girmedim foruma ,bol bol sohpet ettik ,ama İstanbula döndüğünde babama piko alayım dedimerhaba ustam bi gelişme varmı.
Bende var satarım hemide flash değişmiş ?Yok ,maalesef ,işin aslı yeğenim yanumıza misafir geldi ,2 gündür girmedim foruma ,bol bol sohpet ettik ,ama İstanbula döndüğünde babama piko alayım dedi
Sana haber veririm OK ,denirseBende var satarım hemide flash değişmiş ?
Bende yok,cihaz mı göndereceksin bana acabaDDR2 396 20180813
cihaz versiyonundaki yazılımı böle olan varmı
Hangi marka ise onu alcam ?Bende yok,cihaz mı göndereceksin bana acaba