Korax premium

N Çevrimdışı

nevzat keleş

Yeni Üye
15 Eki 2025
4
60
Merhaba arkadaşlar benim korax premium uydu alıcısı var ama menüde güncelleme ve multimedya sistemi çalışmıyor 09-11-2017 yazılım yüklü yeni yazılım yükseltmek istiyorum nerden bulabilirim teşekkürler

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,681
Aynı anakarta sahip başka bir uydu alıcısının yazılımı denenebilir.
İçindeki eprom kaç mb, işlemci modeli ne ona bakmak lazım.

N Çevrimdışı

nevzat keleş

Yeni Üye
15 Eki 2025
4
60
Umut Barış Umut Barış,

Resim geldimi

10000076624749a6969ed5e5c2.jpg

Modeli bu

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,360
61
Bu konuya memoli usta cevap verebilir nevzat keleş sen memoli ustanın diğer forumunda değilmisin daha çok diğer forumda olduğu için ordan daha kolay ulaşabilirsin diye dedim. ayrıca bu cihazı yanlış tanımlıyorsun premium diye bi cihaz yok kendi sitesi burada en son yazılımları kendi sitesinde bile bir çoğu çalışmıyor yinede bi bak .

N Çevrimdışı

nevzat keleş

Yeni Üye
15 Eki 2025
4
60
Bu konuya memoli usta cevap verebilir nevzat keleş sen memoli ustanın diğer forumunda değilmisin daha çok diğer forumda olduğu için ordan daha kolay ulaşabilirsin diye dedim. ayrıca bu cihazı yanlış tanımlıyorsun premium diye bi cihaz yok kendi sitesi burada en son yazılımları kendi sitesinde bile bir çoğu çalışmıyor yinede bi bak .
Memoli ustaya yazdım ben burayı farklı zannettim kimse kusura bakmasın teşekkürler

M Çevrimiçi
18 Kas 2020
809
44
rs 232 ve pc şart nedeni cihazda netür yazılım var belli değil en azından bunları temin edersen istediğin testleri ve yüklemeleri yapabilirsin

Geri
Üst Alt