Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Kafamı Fazlaca Kurcalayan Twin Rotary Hakkında Döküman Toplarken Bu Konuyuda Acayım Dedım
27m2 Salonumda Kullandıgım Samsung Jungfrau Modelınde Twın Rotary Kompresor Kullanılmıs Samsung Modellerı ıcınde Sadece Bu Modelde Twin Rotary Mevcut
Aynı Sekılde LG Prestıge Modelınde Mevcut Bu Kompresor
Toshıbanın Bazı Modellerınde ve Panasonıc Tum Modellerın Bu Tıp Kompresor Kullanılmakta
Bu Tıp Kompresoru Kullanan Klımalarda
9'luk klimalarda 17000btu
12'lik Klimalarda 20000btu Kadar Maksimum Isıtma Kapasitesi Sunmakta
Kendı Klımam Uzerındekı Tecrubelerımı Soylemem Gerekırse Dıs Unıtenın Calıstıgını Anlamanız ıcın Kesınlıkle Kasasını Ellemenız Gerekır
Bu Yıl Ocak Ayında, Bır Arkadasın Israrına Dayanamayıp Dıs Ortam -2 Dereceyken 30 Derece Isıtmaya Alıp
Yuksek Fanda Gazlatırma Yaptım
Anlık Olarak 1500watt Cıkmasına Ragmen Bu Modelde Isıtmada 20000 btu Cıkabıldıgı Belırtılmekte
Test Esnasında Agız Sıcaklıgı
Sadece Bır Inlama Sesı Gelıyor kı Bu Dıs Unıtenın Yanında Duyulabılecek Bır Ses
Kısısel Kanaatım Ses ve Tıtresım Konusunda Oldukca Basarılı Bır Tıp Kompresor
sıngle Tıp Kompresorde 360 Derece 1 Defa Sıkıstırma Yapılırken
Twın Tıp Kompresorde 360 Derece 2 Defa Sıkıstırma Yapılmakta
Buda Beraberıde Verım Artmasını Saglıyor
Single ve Twin Rotary Karşılastırma Videosu
Scroll Kompresör
Olducak Dayanaklı Olmasına Ragmen,Dezavantajı Sesli ve Tüketiminin Fazla Olmasıdır
27m2 Salonumda Kullandıgım Samsung Jungfrau Modelınde Twın Rotary Kompresor Kullanılmıs Samsung Modellerı ıcınde Sadece Bu Modelde Twin Rotary Mevcut
Aynı Sekılde LG Prestıge Modelınde Mevcut Bu Kompresor
Toshıbanın Bazı Modellerınde ve Panasonıc Tum Modellerın Bu Tıp Kompresor Kullanılmakta
Bu Tıp Kompresoru Kullanan Klımalarda
9'luk klimalarda 17000btu
12'lik Klimalarda 20000btu Kadar Maksimum Isıtma Kapasitesi Sunmakta
Kendı Klımam Uzerındekı Tecrubelerımı Soylemem Gerekırse Dıs Unıtenın Calıstıgını Anlamanız ıcın Kesınlıkle Kasasını Ellemenız Gerekır
Bu Yıl Ocak Ayında, Bır Arkadasın Israrına Dayanamayıp Dıs Ortam -2 Dereceyken 30 Derece Isıtmaya Alıp
Yuksek Fanda Gazlatırma Yaptım
Anlık Olarak 1500watt Cıkmasına Ragmen Bu Modelde Isıtmada 20000 btu Cıkabıldıgı Belırtılmekte
Test Esnasında Agız Sıcaklıgı
Sadece Bır Inlama Sesı Gelıyor kı Bu Dıs Unıtenın Yanında Duyulabılecek Bır Ses
Kısısel Kanaatım Ses ve Tıtresım Konusunda Oldukca Basarılı Bır Tıp Kompresor
sıngle Tıp Kompresorde 360 Derece 1 Defa Sıkıstırma Yapılırken
Twın Tıp Kompresorde 360 Derece 2 Defa Sıkıstırma Yapılmakta
Buda Beraberıde Verım Artmasını Saglıyor
Single ve Twin Rotary Karşılastırma Videosu
Scroll Kompresör
Olducak Dayanaklı Olmasına Ragmen,Dezavantajı Sesli ve Tüketiminin Fazla Olmasıdır