Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temel çalışma mantığını biliyorum fakat örnek bir deney seti arıyorum, şuan araştırma içersindeyim türkçe kaynaklarda birşey bulamadım,
rusça kaynaklarda var onlardan yola çıkarak tamamlıycam eksiklerimi.
mantik olarak anlatayim detay olrak bende bilmiyorum fakat plc role sistemlerine benziyor Karta besleme voltajini vererek karti tutan kapagin arkasinda hangi klamensin ne oldugu yazar genelde fan vs vs sonra kart gerekli input girislerini hatasiz sekilde aldigi zaman islem sirasiyla cikis verir su basinc atesleme fan vb vb atiyorum su basinci dusuk bunu input olarak algilar ekranda ariza verir. Fan motoru bozuk kisa devre kart uzerindeki mini akim trafosu bunu algilar ekranda hata verir gibi
Kombi kartlarinin cogunun ya besleme giris kompanentleri bozulur yanar yada uzerinde bulunan roleler bozulur surekli dur kalk yuzunden kontaklari bozulur
Daha ileri seviye bozulanlarin tamir edilme sansini bilmiyorum bilgilerim burda bitti daha iyi anlayan arkadaslar umarim yardimci olur