Bunun pek bi + si olacagini dusunmuyorum zaten cogu 0.5 derece hassasiyette illaki ki kendi markasi diye dusunulurse tabikide alınabilirkendi marka modülasyonlu termostatları al
Hocam kombilerin biri daikin marka zaten daikin in kendine ait bir termostatı yok diğeri ise vailant marka vailant ın termostato var ama baktığımda özellik olarak farklı birşey görmedim farklı özellikte olanları da 1.000TL civarlarında 300-400 bandına bu işi çözmek istiyorum 0,1 derece hassasiyeti olanlarda acaba kombiyi çokmu yorar sürekli çalış dur çalış dur brulörün ömrünümü kısaltmış oluruz?General kablolu kullandım uzun süre.0,5 hassasiyet yerine 0.1 hassasiyet olanlar bence daha kullanışlı olur gibi.Çünkü 0,5 hassasiyette 22,5 yapıyorsun 23 de duruyor ev sıcak oluyor.Ta ki 22 ye düşünce çalışıyor bu da soğuk oluyor gibi.
Hocam kombilerin biri daikin marka zaten daikin in kendine ait bir termostatı yok diğeri ise vailant marka vailant ın termostato var ama baktığımda özellik olarak farklı birşey görmedim farklı özellikte olanları da 1.000TL civarlarında 300-400 bandına bu işi çözmek istiyorum 0,1 derece hassasiyeti olanlarda acaba kombiyi çokmu yorar sürekli çalış dur çalış dur brulörün ömrünümü kısaltmış oluruz?
Paylaştığım resim honeywell in aslında istediğim özellik bu fakat 1300tl de veremem açıkcası
Hocam kombilerin biri daikin marka zaten daikin in kendine ait bir termostatı yok diğeri ise vailant marka vailant ın termostato var ama baktığımda özellik olarak farklı birşey görmedim farklı özellikte olanları da 1.000TL civarlarında 300-400 bandına bu işi çözmek istiyorum 0,1 derece hassasiyeti olanlarda acaba kombiyi çokmu yorar sürekli çalış dur çalış dur brulörün ömrünümü kısaltmış oluruz?
Paylaştığım resim honeywell in aslında istediğim özellik bu fakat 1300tl de veremem açıkcası
İnternet yorumları pek hoşuma gitmedi ürün birebir değişim yapmışlar müşteri yanlı bir firma ama vailant için vrt 350f var galiba onu satın alacağımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.İncele hocam işini fazlasıyla görecektir.