Seccade. 120x80 diye hatırlıyorum, yöresi nedir bilmiyorum.Hocam bu halı mı seccade mi? Ebatlar nedir? Yöresi Antalya mı?
Evet, 35 yılı baz alırsak eğer fiyatlandırma 2.500~ olması gerekiyor.Bu dokuma halı işinin ayrı bir pazarı bu iş ile uğraşanlara göstermek lazım uzmanı görmeden fiyat belirlenmez ama
1000-1500-2500- 5000-10.000 arasında dokuma tarihine göre değişen fiyatları var internette kesin fiyatı yok ...
Hocam daha büyük (kilim) Antalya Yörük tipine 4000civarı istemişlerdi lakin pazarlık vs yapmadan sordum. Alıcı değilim diye şişirmişte olabilirler. Size tavsiyem yukarıda arkadaşın dediği gibi bulunduğunuz şehirde bu satışları yapan dükkana ciddi alıcı olarak girip benzer tip ve boyuttaki bir halı için ciddi pazarlık yapın. O fiyat size yardımcı olacaktır.Seccade. 120x80 diye hatırlıyorum, yöresi nedir bilmiyorum.
Hocam daha büyük (kilim) Antalya Yörük tipine 4000civarı istemişlerdi lakin pazarlık vs yapmadan sordum. Alıcı değilim diye şişirmişte olabilirler. Size tavsiyem yukarıda arkadaşın dediği gibi bulunduğunuz şehirde bu satışları yapan dükkana ciddi alıcı olarak girip benzer tip ve boyuttaki bir halı için ciddi pazarlık yapın. O fiyat size yardımcı olacaktır.
Bende de 100 senelik kökboya taşpınar halısı var büyük boy fiyat ne eder acabaYarın yapacağım, herkese teşekkürler.