Arkadaşlar merhaba;
İşim için bir monitör almak istiyorum. Bu konuda sizlerden bana yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Ben yazılım yapan birisiyim ve günün yaklaşık 10 -15 saati pc başında geçiyor.
Ekran büyük olmak zorunda çünkü en az 4 – 5 farklı pencereye ihtiyacım oluyor. ( 2- 3 kod ekranı, log ekranı, view ekranı gibi). (32”-34” yeterli)
Şu an 32” 4k bir monitör kullanıyorum. (ViewSonic VX3211-4K-MHD) Aslında monitörüm işimi görüyor.
Fakat bilgisizliğimden dolayı alırken VA panel almışım ve bana kod yazarken ciddi sıkıntılar çıkartıyor.
Ekranın heryerini aynı şekilde göremiyorum renk olarak. (tabi tek sebep VA olması mı onuda bilemiyorum)
Siyah tema kullanıyorum kodlama ekranlarında.
Monitör sadece kodlama için kullanılacak.
Oyun oynamıyorum. Çok nadir film izlerim.
Özetle tavsiye edeceğiniz monitör en öncelikli kodlama için.
Diger işlerde eksi tarafları olasda sıkıntı çıkarmaz.
Ben 2 adet monitör buldum.
Tabi bu monitörlere de hiç kullanmayacağım özelliklerede para veriyor olabilirim.
Artık konuyu sizlere bırakyorum ve tavsiye ve değerlendirmeleriniz bekliyorum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
İşim için bir monitör almak istiyorum. Bu konuda sizlerden bana yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Ben yazılım yapan birisiyim ve günün yaklaşık 10 -15 saati pc başında geçiyor.
Ekran büyük olmak zorunda çünkü en az 4 – 5 farklı pencereye ihtiyacım oluyor. ( 2- 3 kod ekranı, log ekranı, view ekranı gibi). (32”-34” yeterli)
Şu an 32” 4k bir monitör kullanıyorum. (ViewSonic VX3211-4K-MHD) Aslında monitörüm işimi görüyor.
Fakat bilgisizliğimden dolayı alırken VA panel almışım ve bana kod yazarken ciddi sıkıntılar çıkartıyor.
Ekranın heryerini aynı şekilde göremiyorum renk olarak. (tabi tek sebep VA olması mı onuda bilemiyorum)
Siyah tema kullanıyorum kodlama ekranlarında.
Monitör sadece kodlama için kullanılacak.
Oyun oynamıyorum. Çok nadir film izlerim.
Özetle tavsiye edeceğiniz monitör en öncelikli kodlama için.
Diger işlerde eksi tarafları olasda sıkıntı çıkarmaz.
Ben 2 adet monitör buldum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tabi bu monitörlere de hiç kullanmayacağım özelliklerede para veriyor olabilirim.
Artık konuyu sizlere bırakyorum ve tavsiye ve değerlendirmeleriniz bekliyorum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: