cihazların yaptığı tuketimi mi bulmak istiyorsunuz.Eski tip Demirdöküm cool line 18.000 BTU split.. yazın gelen faturalar 500 den aşağı düşmüyor.. ve ayrıca rollbond derin donduruculu dolap.. işin içinden çıkan varsa finansal açıdan bu ikisini birbirinden nasıl ayırabileceğiz?
Doğrudur üstadım.. nasıl hesaplanır.. birbirinden nasıl ayıracağız.. ?.. ve 2 de vantilatör.. klima yazın gün içinde hava durumuna göre soğutma modunda 23 - 24 - 25 derecelerde manuel, öğlen sonrası 4 - 5 saat civarı çalışır.. Geceleri (geçen sene her akşam gece 00.02 den sabah 10 -11 .... Bu sene henüz gece çalıştırmadım.. son zamlardan sonra hesaplar ne alemde olacak,... tabi ki bu bir hayli büyük soru işareti.. Teşekkür ederim..cihazların yaptığı tuketimi mi bulmak istiyorsunuz.
size wattmetre lazim.Doğrudur üstadım.. nasıl hesaplanır.. birbirinden nasıl ayıracağız.. ?.. ve 2 de vantilatör.. klima yazın gün içinde hava durumuna göre soğutma modunda 23 - 24 - 25 derecelerde manuel, öğlen sonrası 4 - 5 saat civarı çalışır.. Geceleri (geçen sene her akşam gece 00.02 den sabah 10 -11 .... Bu sene henüz gece çalıştırmadım.. son zamlardan sonra hesaplar ne alemde olacak,... tabi ki bu bir hayli büyük soru işareti.. Teşekkür ederim..
Teşekkürler üstadım .. Bu zamlardan sonra artık şart oldu almak...size wattmetre lazim.
istediğiniz cihazin anlik,saatlik,günlük,aylik tuketimini bulabilirsiniz.
bahsettigim cihaz buTeşekkürler üstadım .. Bu zamlardan sonra artık şart oldu almak...