İyi bayramlar herkese. Merhabalar adem hocam nasılsınız. Hocam özellikle geçmişteki alışverişlerim için çok teşekkür ederim . TV, bulaşık Makinesi,klima vs hepsini senin önerilerinle aldım şimdi de klima ve çamaşır makinesi tavsiyesi lazım hocam .
TV wall mounts
Klima için Adana sehir merkezî 16 metre karelik oda ve iki cephesi açık hocam . Benim kendi evimde senin önerilerinle midea extrem 12 lik almıştım gayet memnunum. Yine devam edelim mi bu öneriyle yoksa Adana için başka bir model mi öneriyorsunuz.
Birde Adana da hangi bayiden alalım sizin tanıdığınız biri varsa sevinirim en azından indirim vs de yapar belki
Klima için bütçe 30-50 arası olabilir
Çamaşır makinesi için de 9 kg olursa iyi olur bunu da kendim için istiyorum hocam.
Herşey için yeniden teşekkür ederim dostça kalın
TV wall mounts
Klima için Adana sehir merkezî 16 metre karelik oda ve iki cephesi açık hocam . Benim kendi evimde senin önerilerinle midea extrem 12 lik almıştım gayet memnunum. Yine devam edelim mi bu öneriyle yoksa Adana için başka bir model mi öneriyorsunuz.
Birde Adana da hangi bayiden alalım sizin tanıdığınız biri varsa sevinirim en azından indirim vs de yapar belki

Klima için bütçe 30-50 arası olabilir
Çamaşır makinesi için de 9 kg olursa iyi olur bunu da kendim için istiyorum hocam.
Herşey için yeniden teşekkür ederim dostça kalın