Klima ve çamaşır makinesi tavsiyesi

C Çevrimdışı

che0101

Yeni Üye
24 Mar 2025
2
38
Merhabalar adem hocam nasılsınız. Hocam özellikle geçmişteki alışverişlerim için çok teşekkür ederim . TV, bulaşık Makinesi,klima vs hepsini senin önerilerinle aldım şimdi de klima ve çamaşır makinesi tavsiyesi lazım hocam .
Klima için Adana sehir merkezî 16 metre karelik oda ve iki cephesi açık hocam . Benim kendi evimde senin önerilerinle midea extrem 12 lik almıştım gayet memnunum. Yine devam edelim mi bu öneriyle yoksa Adana için başka bir model mi öneriyorsunuz.
Birde Adana da hangi bayiden alalım sizin tanıdığınız biri varsa sevinirim en azından indirim vs de yapar belki 🤗
Klima için bütçe 30-50 arası olabilir

Çamaşır makinesi için de 9 kg olursa iyi olur bunu da kendim için istiyorum hocam.
Herşey için yeniden teşekkür ederim dostça kalın 👍

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,151
midea extrem memnun olmanıza sevdim fakat 40.000tl o makinaya değmez uçan kaçan bir makina değil. 27.000tl LG PC12SQ modelini alır geçerim.

B Çevrimdışı

BENSALM

Yeni Üye
21 Eki 2021
36
54
midea extrem memnun olmanıza sevdim fakat 40.000tl o makinaya değmez uçan kaçan bir makina değil. 27.000tl LG PC12SQ modelini alır geçerim.
Midea exrem saw kilima kullanıcısı olarak şunu belirteyim evet pahalı dogru 8 ay once 27 bin tl ye aldım bir kere ic unite ses sorunundan dolayı(ugultu) ic unite hemen degisti yeni gelen daha iyi ısıtmada kullanıyorum elektrik tuketimi bana gore çok az yazılım çok farklı lg kullanan yakınım var oda memnun ama su var benim gizzat yasadıgım urunde sorun olunca yenisiyle degisiyor

Geri
Üst Alt