işte olay budur, sayenizde
Ado üstadım bilgilendik. Ben kendi açımdan dikkat edilmesi gerekenleri öğrendim. Heleki zaten ömrümde 1 kez bir klima sahibi oldum 5-6 yıl kadar önceydi sanırım BAXİ duvar tipi Split Klima BAC-12CHS ELITE almıştım. Ama burayı TAVSİYEFORUMU ile çok yeni tanıştım sayenizde aldığım klimanın, montaj yerinin , inverter nedir ne işe yararın bile cahiliymişlim. Şu anda montajın yapılmasını hayal meyal anımsıyorum kesinlikle vakumu yapılmadı, evdeki montajda duvardan gelen matkaptaki tozu bile yahu bir elektrikli süpürge tutup bari tpzu çekseydik dememe kadar, montaj yaptıkları yerin penceresini kullanamayack şekilde yapmaları halbuki 5 santim kıpırtadıp pencereyi açılır hale getirmelerini söylediğimi, ne bileyim ne kadar bilinçsiz imişim. Şimdiki burayaı ve bu tür videoları izlemiş olsam VAKUM diye direten arkadaşa saygı duyardım , montaja gelen tipler ADO 'nun anlattığı ceptel ile cebelleşen çok genç tecrübesiz arkadaşlar idi, evet aceleleri var idi evi berbat edip, montajı savsaklayıp yapıp, herşeyi ile hatalı hemde , yönü yeri vs neyse kendime kızdım, bizimde TÜKETİCİ OLARAK bu tür yerlerden bilgi edinip bilinçlenmemiz ne kadar önemli öğrendim kötü bir tecrübe ile.
İlerde alacağım ürünlerde burdaki TAVSİYE leri FORUM arkadaşlarımdan öğreneceğiz başka yolu yok.
Emeklerinize sağlık. Bilgilendirdiğiniz her tüketici ile bu ülke gelişecek buna inanıyorum. Yoksa daha çok kar yaptım ucuza aldım diye zarar ederiz biz. Ülke ekonomiside atıl çöp ürünlere ödenen paralara gider. Maalesef benim etrafımda böyle duyarlı ustalar yok.