U Çevrimdışı urzais Aktif Üye 15 Mar 2021 74 52 9 Tem 2025 #1 Resimdeki iç ünite kimin üretimi olabilir bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,751 9 Tem 2025 #2 Minisan Maximus modeli ama üretici hakkında bilgim yok. Dış ünite resmine ulaşamadım olsaydı tahmin yürütürdüm.
Minisan Maximus modeli ama üretici hakkında bilgim yok. Dış ünite resmine ulaşamadım olsaydı tahmin yürütürdüm.
U Çevrimdışı urzais Aktif Üye 15 Mar 2021 74 52 9 Tem 2025 #3 Sota' Alıntı: Minisan Maximus modeli ama üretici hakkında bilgim yok. Dış ünite resmine ulaşamadım olsaydı tahmin yürütürdüm. Genişletmek için tıkla ... Marka o evet onların üretmediği aşikar. dış ünite bunu buldum.
Sota' Alıntı: Minisan Maximus modeli ama üretici hakkında bilgim yok. Dış ünite resmine ulaşamadım olsaydı tahmin yürütürdüm. Genişletmek için tıkla ... Marka o evet onların üretmediği aşikar. dış ünite bunu buldum.
U Çevrimdışı urzais Aktif Üye 15 Mar 2021 74 52 9 Tem 2025 #5 Sota' Alıntı: kasaya bakarsak Midea üretimi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bilgi için.
Sota' Alıntı: kasaya bakarsak Midea üretimi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bilgi için.
U Çevrimdışı urzais Aktif Üye 15 Mar 2021 74 52 10 Tem 2025 #6 Sota' Alıntı: kasaya bakarsak Midea üretimi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sota' Alıntı: kasaya bakarsak Midea üretimi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.