Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
Herkese merhabalar ve hayırlı haftalar
İzmit bölgesinde yaşıyorum, 30m2 oturma odam için(yalıtımı orta seviye) öncelikle ses db bakımından beni üzmeyecek, performans açısından yeterli öncelik amaç soğutma ancak duruma göre ısıtma için de kullanabileceğim iç eşanjörü ve montaj boruları bakır olacak klima önerilenize açığım, şimdiden teşekkürler
benzer koşullarda PC18SQ kullanıyorum

H Çevrimdışı

hyshudays

Yeni Üye
4 Mar 2026
1
24
Herkese merhaba. Yetkili bayilerden İstanbul çapında araştırıp Bosch 4000i 12.000 Btu için kurulum ve her şey dahil 36.000 TL fiyat aldım. Midea Xtreme Save modeli için ise 35.000 TL fiyat verdiler diyebilirim.

Sizce hangisi daha mantıklı olabilir ? Yada bu fiyatlara alabileceğim şu an daha iyi bir model var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
Herkese merhaba. Yetkili bayilerden İstanbul çapında araştırıp Bosch 4000i 12.000 Btu için kurulum ve her şey dahil 36.000 TL fiyat aldım. Midea Xtreme Save modeli için ise 35.000 TL fiyat verdiler diyebilirim.

Sizce hangisi daha mantıklı olabilir ? Yada bu fiyatlara alabileceğim şu an daha iyi bir model var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
kış şartlarında 4000i bulunan ekstra ısıtıcı sayesinde daha iyi sağlar. :ok Onun haricinde aralarında aman aman fark yok wifi özelliğini kullanmak istersen Midea Wifi Kit alıp takarsın.

Geri
Üst Alt