Şimdi ürünün içindeki kondenser bakır mı alüminyum mu diye sordum Kaira Türkiye'ye Hepsiburada üzerinden verilen cevap bu inşallah doğrudur.Sota Başkan. Ne dersin bu işe?
Şimdi ürünün içindeki kondenser bakır mı alüminyum mu diye sordum Kaira Türkiye'ye Hepsiburada üzerinden verilen cevap bu inşallah doğrudur.Sota Başkan. Ne dersin bu işe?
Servis konusunda sorun yapacağınızı düşünüyorsanız tabiki başka marka bakabilirsiniz.Lg nin Şanlıurfa'da bir adet servisi varmış ve şu anda Kaira da kampanya var Hepsiburada da ve 18.800 TL ye geliyor ve en ucuz LG ise 23.800TL yine Tercihiniz LG mi olurdu?
Peki bakır konusunu da netleştirelim. Kaira' da komple bakır mı geliyor?Servis konusunda sorun yapacağınızı düşünüyorsanız tabiki başka marka bakabilirsiniz.
Kaira fiyatına göre güzel bir alternatif Midea tarafından fason olarak üretilmektedir. Fason dediğim için gözünüz korkmasın gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Kondenser ve evap tüm midea üretimlerinde bakırdır. Montaj kitinde bakır-alüminyum seçimi distribütör firmanın inisiyatifinde.Peki bakır konusunu da netleştirelim. Kaira' da komple bakır mı geliyor?
Peki son dönemdeki bakır kaplamalı, boyalı aluminyum konusu bu işe dahil olmaz değil mi?Kondenser ve evap tüm midea üretimlerinde bakırdır. Montaj kitinde bakır-alüminyum seçimi distribütör firmanın inisiyatifinde.
Örneğin Arçelik-Beko-LG aynı bantta iner.
LG komple bakır kullanırken Arçelik-Beko montaj kitinde alüminyum tercih ediyor.
Daikin servisini aradım Kaira klimanın kondenseri bakır mı alüminyum mu diye sordum bana bakır olduğunu söylediler.Kondenser ve evap tüm midea üretimlerinde bakırdır. Montaj kitinde bakır-alüminyum seçimi distribütör firmanın inisiyatifinde.
Örneğin Arçelik-Beko-LG aynı bantta iner.
LG komple bakır kullanırken Arçelik-Beko montaj kitinde alüminyum tercih ediyor.
Midea'nın o işe girişeceğini hiç sanmıyorum.Peki son dönemdeki bakır kaplamalı, boyalı aluminyum konusu bu işe dahil olmaz değil mi?
(Ben bir garip Haier kullanıcısıyım bu arada. Soruları tamamen üyelerimiz için soruyorum Başkan. )
Haier fasondan ziyade marka satın alıyor. Hoover' i satın aldıktan sonra klima için hoover girerler diye düşündüm ama yapmadılar.Midea'nın o işe girişeceğini hiç sanmıyorum.
Fason üretim yapan çok fazla marka yok Aux, Midea, Gree bu markalar bakır kullanmayı tercih ediyor.
Haier bakırla üretim yapıyor fakat fason işin pek yanaşmıyor..
Merhaba odalar birbirine yakın mı.?Merhabalar, 2 yatak odası için multi klima almayı düşünüyorum. Antalya'da yaşıyorum ve bu klimalar sadece gece kullanılacak. Uygun fiyatlı 12+9 veya 12+12 öneriniz var mıdır?
Bir süre bu markayı kullandım evet güzel soğutup ısıtıyor fakat ayarı yok.!Haier fasondan ziyade marka satın alıyor. Hoover' i satın aldıktan sonra klima için hoover girerler diye düşündüm ama yapmadılar.
Evet aynı duvarı paylaşıyorlar, iç üniteleri o duvara karşılıklı kurmayı düşünüyoruz. Fakat odanın biri batı, diğeri doğu cepheye bakıyor. Odalar binanın iç kısmında kaldığı için dış üniteyi doğu cephe tarafına yerleştirmemiz mümkün sadece. Yani bu senaryoda borular biraz dolaşacak.Merhaba odalar birbirine yakın mı.?
mümkünse oda, pencere, balkonları gösteren kroki çizin.Evet aynı duvarı paylaşıyorlar, iç üniteleri o duvara karşılıklı kurmayı düşünüyoruz. Fakat odanın biri batı, diğeri doğu cepheye bakıyor. Odalar binanın iç kısmında kaldığı için dış üniteyi doğu cephe tarafına yerleştirmemiz mümkün sadece. Yani bu senaryoda borular biraz dolaşacak.