Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Benim telefon 0850 numaraları direk spam olarak görüyor hiç bana göstermiyorBeni de her gün farklı numaralardan +90 850 532 XXXX arıyorlar .... bey sistemden klimalarınızın bakımının yapılmadığını görüyorum ne zaman müsaitseniz temizliğini yapalım kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz diyorlar bıktırdılar. Ben de klimacıyım deyince anında telefonu kapatıyorlar.
Kullanmadığımız mecralarda olmamak ne kötü değil mi ?Faydasızbook u olanlar bu video linklerini şahısların sayfasında paylaşırsa seviniriz. Ben kullanmadığım için yapamıyorum
bende şikayet ettim çok şikayet gelirse f.book kaldırıyor...Valla ben üstüme düşeni yaptım.
Gerisini bekleyip göreceğiz.
Sota başkan, 3 sene önceki sohbetimizi hatırlaKlima gazı konusunda C-Gas /Chemours / Honeywell dışındaki markalardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Az-çok klima gazı sektöründe olanlar Cantaş firmasının kendi gazını karıştırıp Türk malı olarak satabildiğini, full otomasyon dolum ve karışım yaptığını kısaca C-Gas markasını biliyor ve özellikle C-Gas alıyor .Ben Cantaş firmasının soğutucu akışkanlar ithalat biriminin başındayım. Amacım çalıştığım firmanın reklamını yapmak değil lütfen yanlış anlamayın. Ancak öyle sahtekarlar var ki maalesef, son kullanıcıları ciddi anlamda mağdur ediyor ve sonra ara ki adamı bulasın. En son dün bana gelen sahte gaz fotoğrafını gördüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ayrıca Value servis ekipmanları, C-Gas, Chemours, Honeywell soğutucu akışkanları hakkında ihtiyaç halinde bilgi vermeye çalışırım.