Arkadaşlar Merhaba.;
Konuyu açacak yer bulamayınca en uygun yerin burası olduğunu düşünerek buraya açtım umarım doğru yapmışımdır. Acilen yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Bir yakınımın babası 85-90 yaş civarında. Aynı zamanda a
Tavsiyelerinizi bekliyoruz. En geç cumaya almış olmamız lazım ayarlarını ben yapacağım çünkü başka kimsesi yok.
Konuyu açacak yer bulamayınca en uygun yerin burası olduğunu düşünerek buraya açtım umarım doğru yapmışımdır. Acilen yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Bir yakınımın babası 85-90 yaş civarında. Aynı zamanda a
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- erken bunama hastası. Başlangıç aşamasında şimdilik. Ama bu aralar çok sık unutmaya başlamış. Evin 100 m yakınında ki camide 5 vakit namazını kılıyor. Bu aralar sık sık evi unutup kaybolmaya başlamış. Oldukça da da huysuz. Geçmişinde çok aktif ve otoriter olduğundan ve sürekli geçmişi hatırlayıp o anı yaşadığından söz geçirilmiyor. Camiye gitmeden olmuyor önüne geçemiyorlar. Allahtan şimdilik mahallede buluyorlar fazla uzaklaşmadan. Kendisini takip etmek için en azından kaybolduğunda bulmak için bir takip cihazı almayı düşündük. İnternette baktım biraz çocuk takip saati olabilir diye düşündüm ama her namaz için abdest aldığında çıkarıp unutma ihtimali yüksek. Ayrıca dikkat çekici kendisi de takmaz zaten çıkarıp atabilir. Biz küçük kutu gibi birşey olur belki dedik. Muska gibi boynuna asarız onu çıkarmaz diye düşündük. Ortam dinlemesi yapan aynı zamanda olduğu yeri doğru şekilde bildirecek bir cihaz düşünüyoruz. Kimlerle ne konuştuğuda önemli. Çünkü bazen geri döndüğünde oldukça dolmuş vaziyette ve hiç alakasız konularla gelip çok kırıcı olabiliyor. N11 ve gittigidiyorda bir kaç cihaz var ama onlar gsm üzerinden çalışıyor. Ortam dinlemesi yapıyor ama konumu hassas bildirmiyorlar anladığımız kadarıyla. GPS ve GSM birlikte olan ve ortam dinlemesi yapan cihaz tavsiye edermisiniz? Fiyatıda uygun olursa iyi olur. Sonuçta yakınım da ekonomik olarak iyi durumda sayılmaz. Tavsiyelerinizi bekliyoruz. En geç cumaya almış olmamız lazım ayarlarını ben yapacağım çünkü başka kimsesi yok.