KIRIK TV KUMANDASINA COZUM

P Çevrimdışı

power1478

Yeni Üye
1 Eki 2019
13
39
merhaba arkadaslar gecenlerde cocuk kumandayi firlatti kart uzerindeki karbon yollar catladi yenisi alcaktim fakat cok para istedi servis ikinci el bulamadim. 10 lira verip iletken karbon boya aldim. karti guzelce japonladiktan sonra karbon yapiskanla uzerinden gectim. kurumasi biraz uzun suruyo ama kesinlikle tavsiye ederim.

liquid-iletken-karbon-boya__0207671151067588.jpg

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
N11 de her türlü tv kumandasi mevcut En pahalisi 15 lira yapistiriciya vereceğiniz parayla yenilerdiniz :hihi :haha1

P Çevrimdışı

power1478

Yeni Üye
1 Eki 2019
13
39
yurtdisi cihaz muhadil bulamadim 35 $ + kargo dediler hic ugrasamam 10 liraya cozdum canavar gibi calisiyo :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben hasarli bir laptop icin kullanacagim önerinizi, faydali paylasim olmus tesekkürler..
el iscigilin saglamsa guvenle kullana bilirsin yapistirici gibi oluyo zaten kuruyunca. ufak bi kumanda da 1 saat ugrastim ben cok ince yollar vardi.

Son düzenleme:
meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
yurtdisi cihaz muhadil bulamadim 35 $ + kargo dediler hic ugrasamam 10 liraya cozdum canavar gibi calisiyo :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

el iscigilin saglamsa guvenle kullana bilirsin yapistirici gibi oluyo zaten kuruyunca. ufak bi kumanda da 1 saat ugrastim ben cok ince yollar vardi.
valla eline sağlık .İlk defa gördüm Güzel malzemeymiş.Keşke kumandanında resmini ggöreydik nasıl olmuş.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben arkadaşın arabasındaki arka camdaki rezistansı bu yöntemle onarmıştım,çizilmiş (torun çizmiş demişti),bende bu boya ile çiziği doldurmuştum :ok
Bu arada eline sağlık,birde tüp çabuk donmasa çok iyi olacak ,çünkü benimkinin içindeki bilye yapışmış donunca , atmak zorunda kaldım tüpü.

Geri
Üst Alt