Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
FG EUROPE Şirketi bünyesinde bulunan MİDEA markası bizimle irtibat kurarak (Yaklaşık bir aydır görüşmelerimiz sürüyordu) incelenmek üzere uzun vadeli test amaçlı klima yolladılar.
Klima dün, MİDEA Fethiye Yetkili Servisi tarafından evime kuruldu.
Montaj süreci, ürünün gelişi, Ekibin hizmet anlayışı, ürün performans verileri ile ilgili kısa orta ve uzun vadede testler yapıp belli aralıklarla videolar yayınlayacağım.
Ürün test amaçlı sevk edildiğinden dolayı merak ettiğiniz tüm hususları sorabilirsiniz dostlar.
Şu an için bilgilendirme videosu çektim.
Daha sonrası ürün tanıtımı, wifi üzerinden telefon uygulama kullanımı, performans verileri, datalogger sonuçları, tüketim değerleri gibi tüm detayları tek tek ele alacağız.
Sota başkan, ''Benim klima senin klimayı döver '' diyelim mi?
Klima dün, MİDEA Fethiye Yetkili Servisi tarafından evime kuruldu.
Montaj süreci, ürünün gelişi, Ekibin hizmet anlayışı, ürün performans verileri ile ilgili kısa orta ve uzun vadede testler yapıp belli aralıklarla videolar yayınlayacağım.
Ürün test amaçlı sevk edildiğinden dolayı merak ettiğiniz tüm hususları sorabilirsiniz dostlar.
Şu an için bilgilendirme videosu çektim.
Daha sonrası ürün tanıtımı, wifi üzerinden telefon uygulama kullanımı, performans verileri, datalogger sonuçları, tüketim değerleri gibi tüm detayları tek tek ele alacağız.
Sota başkan, ''Benim klima senin klimayı döver '' diyelim mi?