Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Aklıma gelmişken. Bildiğim kadarı ile trendyol, bıktı bu kargo şirketlerinden ve kendi iç dağıtım ağını oluşturdu.
Potansiyel belli hocam. Yarın ne olacağı belli olmayan bir ülkede kimse kapsamlı bir kargo şirketi kurmaya cesaret edemez herhalde.İşin gerçeği, pandemi sürecinin yeni bir kargo şirketi doğurmasını ben bekliyordum fakat hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Sadece PTT kargo biraz atak yapar gibi oldu sanki.
GSM operatörlerinde TcellÇalışmayı hiç sevmediğim kargo şirketidir.
Teslimat süreleri çok uzun.
Yeri geliyor şube günlerce dağıtıma çıkmayı bekliyor.
Favorim yurtiçi, ertesi gün yada engeç birgüne teslim ediyorlar.
Akrabalar bitti o yüzdendirPotansiyel belli hocam. Yarın ne olacağı belli olmayan bir ülkede kimse kapsamlı bir kargo şirketi kurmaya cesaret edemez herhalde.
Zaten, bu sektörde ışık görseydi, hacı abi bir şekilde bu sektöre çoktan el atmış olurdu...
Ne gadan da safım Adem HelvacıZaten, bu sektörde ışık görseydi, hacı abi bir şekilde bu sektöre çoktan el atmış olurdu...
Yurtiçi konusunda sana katılmakla birlikte, Onlar da az hırto değiller yani
Neden satılıyor vestel arçelik veya bim a101 varken?sürat kargoda yabancılara satıldı diye duymuştum.
Abi bitmemiş demek kiNe gadan da safım Adem Helvacı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hacı abi böyle bir sektörü de pas geçmemiş.
ev adreslerine dağıtımı 15 gün gibi sürelerde yapıyorlar kasıtlı olarak. ama işyerlerine 1 2 gün gecikmeli teslim ediyorlar. bir kaç keretest ettim bu şekilde oluyor. Evime istediğim kargolara en erken 10 günde teslim ediliyor ama işyeri adresimi verdiğim kargo genelde ertesi gün teslim ediliyor, bu da garip bir TEZAT, bilginize sunayım dedim.Çalışmayı hiç sevmediğim kargo şirketidir.
Teslimat süreleri çok uzun.
Yeri geliyor şube günlerce dağıtıma çıkmayı bekliyor.
Favorim yurtiçi, ertesi gün yada engeç birgüne teslim ediyorlar.
Enteresan bir tespitev adreslerine dağıtımı 15 gün gibi sürelerde yapıyorlar kasıtlı olarak. ama işyerlerine 1 2 gün gecikmeli teslim ediyorlar. bir kaç keretest ettim bu şekilde oluyor. Evime istediğim kargolara en erken 10 günde teslim ediliyor ama işyeri adresimi verdiğim kargo genelde ertesi gün teslim ediliyor, bu da garip bir TEZAT, bilginize sunayım dedim.