Benim bu banka ile uzaktan yakından alakam yok ,sadece "olta" atıyorlar ,"yemi alırsa" diyeposta kutularına bakmış olabilirler... bankalarda ispiyoncu elemanları var yada...
sahte site dikkat etmeyenlerin hesaplarını boşaltıyorlarBu gün telefonuma SMS geldi ,ne sevindim bilemezsiniz.Devletim beni duymuş,bankaya pandemi destek yardımı yatırmış dedim ,demek ki emeklileri duyuyorlar dedim veeee ,tam tıklıyacakken aklıma mini linux geldi(kayıt yapmayan),tabii sevincim kursağımda kaldı.Linklere dikkat ediniz
Bu SMS::
![]()
Bu mini linuxtaki tarayıcı görüntüsü::
![]()
Yıldırım bu arada KGM ye de dikkati vermek lazım.Her şeyi ile resmi kurumları kullanıyorlar,sadece bankayı değil yani ,bak bunu belirtmeyi unutmuştumsahte site dikkat etmeyenlerin hesaplarını boşaltıyorlar
Memleket dolandırıcı hırsız memleketi oldu Emmi adam iş başvurusuna gider alılar bilgileriniZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir yere belge verirken üzerini boydan boya çizip ,"falan iş için verilmiştir" diye de yazarım hep ,en son köyde su alırken yaşadım ,bana "amca bu ne " dedi kız,ben de "isim ve tc görünüyor ,o yeter size değil mi" dedimMemleket dolandırıcı hırsız memleketi oldu Emmi adam iş başvurusuna gider alılar bilgilerini
Adamın üstüne şirket kurup devleti dolandırırlar vatandaş mahkeme mahkeme gezer benim şirketim yok diye
Şimdi yeni çıktı evlere iş veriyorlarmış önce 300-500 teminat yatır sonra sana iş gönderecekler
çok kişinin canı yandı ek işim olsun derken.
Bir yere belge verirken üzerini boydan boya çizip ,"falan iş için verilmiştir" diye de yazarım hep ,en son köyde su alırken yaşadım ,bana "amca bu ne " dedi kız,ben de "isim ve tc görünüyor ,o yeter size değil mi" dedim,
Onu söylüyorlar,wp'den yolla diye ama ben "eski kafalıyım ,kağıda bastırıp getiririm" diyorumŞimdi tablet var nüfus cüzdanı fotosunu çek. İşi iyice teklonoji döktüler .
Hocam çok doğru yazmışsınız, keşke korkmasalarda utansalar. O da yok bu üçkağıtçılarda!Ortalık sahtekarlardan,hırsızlardan,üç kağıtçılardan geçilmiyor.İnsanları nasıl kandırırız,nasıl yolarız,kazıklarız diye uğraşıyorlar.Çok dikkatli ve uyanık olmak gerekiyor.Zaten bu tip insanlarda ne Allah korkusu,ne kanun korkusu,ne kul korkusu kalmamış.
Ne korkusu ,nasılsa yapanın yanında kar kalıyor maalesefOrtalık sahtekarlardan,hırsızlardan,üç kağıtçılardan geçilmiyor.İnsanları nasıl kandırırız,nasıl yolarız,kazıklarız diye uğraşıyorlar.Çok dikkatli ve uyanık olmak gerekiyor.Zaten bu tip insanlarda ne Allah korkusu,ne kanun korkusu,ne kul korkusu kalmamış.
Utanma mıHocam çok doğru yazmışsınız, keşke korkmasalarda utansalar. O da yok bu üçkağıtçılarda!