T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
İlk gördüğümde acaba mı dedim ama isim benzerliği belli yok canım dedimSananlar kesin çıkar, bana göre
İlk gördüğümde acaba mı dedim ama isim benzerliği belli yok canım dedimSananlar kesin çıkar, bana göre
Hayır sonra "alattin abi tıklamış,bende tıklayayım bari" denmesin diye yazdım uyarıyıİlk gördüğümde acaba mı dedim ama isim benzerliği belli yok canım dedim
Ben deneme yaptım hediye boş çıktı en son hediye çıktı dedi paylaş ben almıyım dedim çıktımHayır sonra "alattin abi tıklamış,bende tıklayayım bari" denmesin diye yazdım uyarıyı
Fakir olmayı seviyorum.Kontür ne olacak millet ömürlük yatırımını veriyor.Bizde para yok çok şükür o yüzden de kaptırma şansı sıfır
Senin gönlün zengin Adem Abi o yerterli bize en büyük zenginlik gönül zenginliği esas zenginler fakir ama farkında değiler fakir olduklarınınFakir olmayı seviyorum.
Hiç böyle dertlerim yok.
Olsa veririm çünkü
Abi zaten yaşam felsefem 1 ev 1 araba ve aile başkasında zerre hayalim yok Bir de olsun lütfen.Fakir olmayı seviyorum.
Hiç böyle dertlerim yok.
Olsa veririm çünkü
ezik fakirler anlamaz... boşuna uğraşmayın Acun'un saatini anlayamazsınız...
Çay can'dır ?Abi zaten yaşam felsefem 1 ev 1 araba ve aile başkasında zerre hayalim yok Bir de olsun lütfen.
İçinde acunun adı geçti, izlememem için başlıca neden olması nedeniyle açmadım.ezik fakirler anlamaz... boşuna uğraşmayın Acun'un saatini anlayamazsınız...
Telefon ile örgüt ile ilişkiniz var vs gibi korkutulan kişiler nasıl para vermek istiyor tam anlayamadım çözümleyemedim .
Bu durum abimde bir an oldu telefon geliyor ( telefon eden her adı sanını biliyor ) zaten
abim heyecanlı o mantıklı düşünmüyor dediklerini yapacak halde ,
ben dedim bunlar dolandırıcı .
Abime diyelim istediklerini yapacaksın , senin böyle bir durumun mu var ve diğer bir saklayacak durumun yok . niye para vereceksin dedim .
psikolojik olarak düşündüm . o anı bana anlat dedim , anlatamadı .
herhalde boş bulunma derler , benzetme yaptım .
( başınıza geldi mi bilmem , elinize bardak verilir o anda elinizdeki bardağı tutamazsınız elinizden kayar yere düşer ) misali .
veya sanki demans ( bunama gibi )
DİĞER : Bilğilendirilme videoları . Bence müdavim olacaksınız .