Arkadaşlar evime petek taktıracağım. Çok şükür tek eksiğim petek ve parke kaldı. Parkemi aldım ama peteklerin montajından sonra yaptıracağım. Her gelen usta ortalığı dağıtıp öyle gidiyor çünkü. Bari parkeler batmasın. Gelelim konumuza. Kombi olarak Demirdöküm nitromix p24 aldım. Evdeki petek uzunluğu havlupan ile birlikte yaklaşık 9 m civarında. Marka olarak ECA ve Demirdöküm plus arasında kaldım. ECA metresi 260 tl civarında Demirdökümse 295 tl fiyat verdiler.
Demirdökümde petek içindeki kanalların daha sıkışık ve fazla olduğunu bu yüzden ısı verimliliğinin yüksek olduğunu söyledi satıcı.Satıcı aynı zamanda montajıda yapacak. Bunu söyleyen satıcı olunca insan ister istemez şüpheyle bakıyor. Köşe vanaları içinse kalde marka alayım diyorum sonuçta ısıtmada çokda bir görevi yok iş görsün yeter. Çünkü ECA ya da Demirdöküm marka olunca adet fiyatı 25 tl civarı ama kalde olunca 10tl.
Sizlerin tavsiye ve tecrübelerinizi rica ediyorum.
Demirdökümde petek içindeki kanalların daha sıkışık ve fazla olduğunu bu yüzden ısı verimliliğinin yüksek olduğunu söyledi satıcı.Satıcı aynı zamanda montajıda yapacak. Bunu söyleyen satıcı olunca insan ister istemez şüpheyle bakıyor. Köşe vanaları içinse kalde marka alayım diyorum sonuçta ısıtmada çokda bir görevi yok iş görsün yeter. Çünkü ECA ya da Demirdöküm marka olunca adet fiyatı 25 tl civarı ama kalde olunca 10tl.
Sizlerin tavsiye ve tecrübelerinizi rica ediyorum.