T
trequartista
Yeni Üye
- 18 May 2022
- 4
- 27
Evdeki 40 inç tv eskidiginden yeni bir tv arayisina girdim almışken buyuk olsun dedim ve 65 70 75 inç grubuna baktım. Uygun fiyatli olsun istedim ve lg samsung philips gibi markalari eledim. Kaldı Vestel Onvo ve Awox gibi markalar... Şimdi sorum şu ki Awox markası içlerinden en uygun fiyatlısı ancak bazı soru işaretlerim var. Vestelin 75U9500 70U9600 modellerini favorilerilerime ekledim. Onvo olarak OV75350 ve OV65351 modelleri ve son olarak da Awox olarak B206500S K6500RST ve 75 inç 75191SSM modeline baktim.
Sorum şu ki 65 inç olarak awox ve onvo mu yoksa 70 inç vestel mi daha iyi yoksa 75 inç olarak awox onvo ve vestelin 75 lik modeli mi?
Elbette bu modeller arasinda çok fiyat farki var o yüzden ekonomik olarak da bir seçim yapmak durumundayim. Hangisi iyidir siz hangisini önerirsiniz Awoxdan uzak mi durayim farkli bi marka model her seye açığım. Beklemeli miyim bilmiyorum malum kurdan dolayi.
Ha bir de başaran led tv dünyasi saticisi iyi midir en uyguna bu satıcı satiyor da ondan soruyorum.
Sağlıcakla
Sorum şu ki 65 inç olarak awox ve onvo mu yoksa 70 inç vestel mi daha iyi yoksa 75 inç olarak awox onvo ve vestelin 75 lik modeli mi?
Elbette bu modeller arasinda çok fiyat farki var o yüzden ekonomik olarak da bir seçim yapmak durumundayim. Hangisi iyidir siz hangisini önerirsiniz Awoxdan uzak mi durayim farkli bi marka model her seye açığım. Beklemeli miyim bilmiyorum malum kurdan dolayi.
Ha bir de başaran led tv dünyasi saticisi iyi midir en uyguna bu satıcı satiyor da ondan soruyorum.
Sağlıcakla