Konu hakkında bilgim yok ama illa ki cihazınızı rootlayarak hdcp desteği verebilirsiniz diye düşünüyorum
Konu hakkında bilgim yok ama senin nikin altında yazılı olan yazıyı biz de kendi nikimizin altına yazabiliyor muyuz_?Konu hakkında bilgim yok ama ...
Cihaz bu :Konu hakkında bilgim yok ama illa ki cihazınızı rootlayarak hdcp desteği verebilirsiniz diye düşünüyorum
Simdi bir kaç video baktım sony telefonlarla alakalı, telefonu root yaparak sonuca ulaşıyorlar sony telefonum olsa denerdim.Geliştirici seçeneklerinde HDCP denetimi diye bir seçenek mevcut, belki ben ROM kullandığım için mevcut olabilir.
Root yetkisi vermedim hiç bir uygulamaya ama?
İstediğiniz her şeyi istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz hocam sorun yokKonu hakkında bilgim yok ama senin nikin altında yazılı olan yazıyı biz de kendi nikimizin altına yazabiliyor muyuz_?
En Tehlikeli İnsa... =)
Hocam telefonu rootlamak gerek aldığınız cihazı değilCihaz bu :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Nasıl rotlayacağız, ekran görüntüsünü de atabilirim yarın ?
Cihaz bu :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Nasıl rotlayacağız, ekran görüntüsünü de atabilirim yarın ?
İstediğiniz her şeyi istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz hocam sorun yok
Defalarca tıkladım, tıklarken geliştirici olmanıza birkaç adım kaldı dedi sonra tıkladığımda, ' gerekli değil siz zaten bir geliştiricisiniz ' dedi hiçbirşey açılmadıRootlamanız gereken cihaz cep telefonunuz.
Ayarlar'a girip hakkında bölümünden derleme numarasına defalarca dokunarak geliştirici seçeneklerini açın, daha sonra geliştirici seçenekleri menüsünde HDCP denetimi diye bir seçenek var mı bir bakar mısınız?
sağ üstte nickname inize tıklayıp kişisel detaylar açılan sayfada Özel başlık alanına ne isterseniz yazın temsili, at, avrat, silahhayır =) yanlış anlaşıldım.
sizin kendi nikizin altına yazdığınız yazı gibi yazıyı biz de kendi nikimizin altında yazabiliyor muyuz_?
örnek, siz; En Tehlikeli İnsan Tipi Az Anlayan, Çok İnanandır.
yazmışsınız, ben ise, temsili, at, avrat, silah yazıcam diyelim. bunu nasıl oraya yaptınız demek istemiştim. konu çok dağılıyor bu arada. =)
Defalarca tıkladım, tıklarken geliştirici olmanıza birkaç adım kaldı dedi sonra tıkladığımda, ' gerekli değil siz zaten bir geliştiricisiniz ' dedi hiçbirşey açılmadı
Tamam bi seçenek bulup açtım ama inşallah olur deneyeceğim yarın