Jeopol' Alıntı:eger evde wifi kullanan cok alet varsa ve modem baglanti sinirina sahipse baglanma sorunu da yaasayabilirsiniz.
rommy6719' Alıntı:Mb130 en son güncellemeyi yükledim. Şu anda 5 dişin 4 dişi çekiyor. Ful yazılım yüklemeye esnasında dediğiniz yönergeleri uyguluyorum. Ancak yazılım versiyonu değişmiyor. Yardımlarınız için tşk ederim
Kullandığım yazılım çekirdek sürümü. Adem abi full yazılımı yükledi. Dediğiniz önergeleri uyguladım. Ancak full yazılımı bir türlü yükleyemedim. Netflix ve YouTube bazen açıldı bazen açılmadı. İnternette sıkıntım kalmadı ancak online video oynatma sorunu hala var.Umut Barış' Alıntı:rommy6719' Alıntı:Mb130 en son güncellemeyi yükledim. Şu anda 5 dişin 4 dişi çekiyor. Ful yazılım yüklemeye esnasında dediğiniz yönergeleri uyguluyorum. Ancak yazılım versiyonu değişmiyor. Yardımlarınız için tşk ederim
Yüklediğiniz güncelleme FULL yazılım değil mi? Core update o yöntemle yüklenmez gerçi ama. :
rommy6719' Alıntı:Kullandığım yazılım çekirdek sürümü. Adem abi full yazılımı yükledi. Dediğiniz önergeleri uyguladım. Ancak full yazılımı bir türlü yükleyemedim. Netflix ve YouTube bazen açıldı bazen açılmadı. İnternette sıkıntım kalmadı ancak online video oynatma sorunu hala var.Umut Barış' Alıntı:Yüklediğiniz güncelleme FULL yazılım değil mi? Core update o yöntemle yüklenmez gerçi ama. :
Pazartesi günü servisi çağıracağınız. Jvc TV full sürüm yükleyebilen var ise direkt mesaj yada 5078292189 dan ulaşabilirse sevinirim Saygılarımla
Ado' Alıntı:rommy6719' Alıntı:Kullandığım yazılım çekirdek sürümü. Adem abi full yazılımı yükledi. Dediğiniz önergeleri uyguladım. Ancak full yazılımı bir türlü yükleyemedim. Netflix ve YouTube bazen açıldı bazen açılmadı. İnternette sıkıntım kalmadı ancak online video oynatma sorunu hala var.
Pazartesi günü servisi çağıracağınız. Jvc TV full sürüm yükleyebilen var ise direkt mesaj yada 5078292189 dan ulaşabilirse sevinirim Saygılarımla
Defalarca yazdım bir kere daha yazayım. Full yöntemi ile çekirdek yazılım yüklenebilir ve hiç bir sorun olmaz. Farklı bilgiler olabiliyor farklı düşüncelere göre, Siz beni dinleyiniz bir kere daha belirteyim full yöntemi ile de çekirdek yazılım yüklenebilir.
Sizin mevcut sürümünüz nedir şu an?
Elinizde full yazılım var mı?
Benden mi temin ettiniz?
Flash belleğinizde sorun var mı?
Bu soruların cevaplarına göre telefon ile de görüşelim, telde canlı canlı adım adım ilerleyelim :
rommy6719' Alıntı:Ado' Alıntı:Defalarca yazdım bir kere daha yazayım. Full yöntemi ile çekirdek yazılım yüklenebilir ve hiç bir sorun olmaz. Farklı bilgiler olabiliyor farklı düşüncelere göre, Siz beni dinleyiniz bir kere daha belirteyim full yöntemi ile de çekirdek yazılım yüklenebilir.
Sizin mevcut sürümünüz nedir şu an?
Elinizde full yazılım var mı?
Benden mi temin ettiniz?
Flash belleğinizde sorun var mı?
Bu soruların cevaplarına göre telefon ile de görüşelim, telde canlı canlı adım adım ilerleyelim :
Teşekkür ederim Adem abi.
V.3.47.11.0 çekirdek sürümü mevcut
Full yazılımı siz göndermişti iz. Jvc nin orijinal sürümüydü.
Ürünün seri numarası:7938754700702
Flash bellekte sıkıntı görmedim abi.
Müsait olursanız akşam rahatsız ederim. Saygılarımla
Denedim abi ancak olmadı yazılım değişmediAdo' Alıntı:rommy6719' Alıntı:Teşekkür ederim Adem abi.
V.3.47.11.0 çekirdek sürümü mevcut
Full yazılımı siz göndermişti iz. Jvc nin orijinal sürümüydü.
Ürünün seri numarası:7938754700702
Flash bellekte sıkıntı görmedim abi.
Müsait olursanız akşam rahatsız ederim. Saygılarımla
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.da deneyiniz. Olmazsa yarın ararım sizi nasipse.
rommy6719' Alıntı:Denedim abi ancak olmadı yazılım değişmediAdo' Alıntı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.da deneyiniz. Olmazsa yarın ararım sizi nasipse.