sistem nedir tam bilemiyorum acıkcası. Ama uygulama kumanda tusunda var zaten. Tuşa basılınca açılıyodu önceden. Ama şimdi algılamıyorJVC TV lerde işletim sistemi ne oluyor. Android tabanlı mı, Youtube uygulaması silinip tekrardan kuruluyor mu?
Off ?yazılımsal çakışma oldu muhtemel... fabrika ayarlarına dönüp yeniden kurulumu deneyebilirsiniz
Off ?
Eğer öyleyse yandık desene. Butun ayarlar yenıden yapılcak desene ?
USB belleğe felan kanal yedekleme gibi özellikleri yok mu. Dİğer ayarların da resmini çekip, TV yi sıfırlayıp yeniden kurabilirsiniz,sistem nedir tam bilemiyorum acıkcası. Ama uygulama kumanda tusunda var zaten. Tuşa basılınca açılıyodu önceden. Ama şimdi algılamıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Off ?
Eğer öyleyse yandık desene. Butun ayarlar yenıden yapılcak desene ?
Butonum aktıflesmiş yazdı ??catres ;
Smarttan youtube gir,oradayken kumandanın youtube tuşuna uzunnnn bas,artık o tuş youtube olacak tekrar,demekki show tvdeyken o tuşa uzunnn basılmış
Bilerek değilde bilmeden yapılıyor,bizim hanım bazen telefonda konuşurken basıyor farketmeden ,kanal değişmiyor ya ,bizimki habire tuşa basıyorButonum aktıflesmiş yazdı ??
Tesekkurler bılgılendırme ıcın. ??
Çocuklar kurcalarken demekki showtvye ayarlamışlar ?
?? bızde de kumanda çocuklarda olunca aynı şekil meydana geliyor. 1 saat tv ızleme surelerinde nereye gıreceklerını şaşırıyolarBilerek değilde bilmeden yapılıyor,bizim hanım bazen telefonda konuşurken basıyor farketmeden ,kanal değişmiyor ya ,bizimki habire tuşa basıyor
aynı sorun bende de aynı sorun vardı vestel servisi getir yazılm atalım dedi 200 tl istedi akşam eve geldim sağa sola yazdım biraz okudum paylaşanları falan ilk kuruluma geri dönerek tekrar kurdum hiç bi sorun kalmadı. JVC tvden bahsediyorum teşekkürleBilerek değilde bilmeden yapılıyor,bizim hanım bazen telefonda konuşurken basıyor farketmeden ,kanal değişmiyor ya ,bizimki habire tuşa basıyor