jvc lt-49vu73t logo geliyor tv açılmıyor

Z Çevrimdışı

zirve

Yeni Üye
11 Ocak 2021
29
31
jvc-barkod.jpg

ustalarım kolay gelsin hepinize. tv de logo geliyor logodan sonra ekran gidiyor görüntü gelmiyor.
ledlerde yanıyor onlarda problem yok yardımlarınızı bekliyorum,
saygılar.

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
647
36
çekiliş konusuna yazmışın bilader dua et Sota Sota sana yazılım yollamış bide eski üye olacaksın nereye konu açacanı bile bilmiyosun ben olsam asla yazılım mazılım vermemmmm:polis:rant Sota Sota By_Trol By_Trol bu konuyu kitlemelisiniz ne bu yaa

Z Çevrimdışı

zirve

Yeni Üye
11 Ocak 2021
29
31
çekiliş konusuna yazmışın bilader dua et Sota Sota sana yazılım yollamış bide eski üye olacaksın nereye konu açacanı bile bilmiyosun ben olsam asla yazılım mazılım vermemmmm:polis:rant Sota Sota By_Trol By_Trol bu konuyu kitlemelisiniz ne bu yaa
haklısın ustam kusuruma bakmayın kafam dalgındı biraz ondan olmuş daha dikkatli olurum bundan sonra. teşekkürler iyi günler dilerim.

yazılımı gönderdim.
tekrardan konuyu buraya yazdığım için özür diliyorum dalgınlık. teşekkürler emeğinize sağlık.

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
647
36
haklısın ustam kusuruma bakmayın kafam dalgındı biraz ondan olmuş daha dikkatli olurum bundan sonra. teşekkürler iyi günler dilerim.

tekrardan konuyu buraya yazdığım için özür diliyorum dalgınlık. teşekkürler emeğinize sağlık.
iyigünler olsun:bye

Geri
Üst Alt