O
Obilinemez
Yeni Üye
- 15 Haz 2020
- 11
- 54
Ustalarım JVC LT-43VF42T logoda kalıyor açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor. Rica etsem kurtarma yazılımını verebilir misiniz?
Konu gözden kaçmış işlerimizden fırsat buldukça yardımcı olmak için buralardayız.JVC LT-43VF42T logoda kalıyor konusu ile ilgili her hangi bir bilgi yok büyük ihtimalle.
Değerli ustam Mb140 kurtarma yazılımını denedim cihaz açıldı. Teşekkür ediyorum.Konu gözden kaçmış işlerimizden fırsat buldukça yardımcı olmak için buralardayız.
Rica ederim.Değerli ustam Mb140 kurtarma yazılımını denedim cihaz açıldı. Teşekkür ediyorum.
Merhaba bu link çalışmıyor.ayni sorun benim TV de var.yeni bir link alabilir miyim?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ful yazılım denermisin
linkteki konunun ilk mesaji oku ve istenilen bilgileri o konun altına ekle.Merhaba bu link çalışmıyor.ayni sorun benim TV de var.yeni bir link alabilir miyim?
linkteki konunun ilk mesaji oku ve istenilen bilgileri o konun altına ekle.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
tv bu daha önce hiç bir işlem yapılmadı.. şuan jvc yazısı ekranda görünüyor. daha sonra alttaki kırmızı ışık yanıp sönüyor.. kurtarma yazılımı lazım. yardımcı olabilrmisniz
o konun altına dediğim halde bu konunun altına yazdınız
tv bu daha önce hiç bir işlem yapılmadı.. şuan jvc yazısı ekranda görünüyor. daha sonra alttaki kırmızı ışık yanıp sönüyor.. kurtarma yazılımı lazım. yardımcı olabilrmisniz
hocam yazılım linkine tıklayınca izin yok diyor. benmi yanlış yere giriyorum ?kurtarma yazılımı verildi.* **
en tepedeki zarfın yanındaki ÇAN fotosuna tıklayacaksın, orada Sota tarafından sana verilen link olacak ,tıklayıp indireceksin.hocam yazılım linkine tıklayınca izin yok diyor. benmi yanlış yere giriyorum ?
MB140 SVN Carbon SW V0.35.4.0 bunun olduğu indirme linkine tıklıyorum..
Sorun çözüldü.cok teşekkür ederim.eksik olmayın.kurtarma yazılımı verildi.
Sorun çözüldü.cok teşekkür ederim.en tepedeki zarfın yanındaki ÇAN fotosuna tıklayacaksın, orada Sota tarafından sana verilen link olacak ,tıklayıp indireceksin.