Ö
özcan selçuk
Yeni Üye
- 27 Mar 2020
- 32
- 59
Merhaba hayırlı işler jvc model LT-43VF42T tv jvc olarak açılıp kapanıyor kart değişimi olmadı yazılımda yardımcı olursanız sevinirim.anakartı 17mb140

Nerede bu yazılımkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Size yazılım verildi mi.?Nerede bu yazılım
VerilmediSize yazılım verildi mi.?
Bu forumda yazılımlar kişiye özel verilir.Verilmedi
Verilmedi
Nerede bu yazılım
Hayır sizde var mı?Size yazılım verildi mi.?
Tvde ne sorunu var acabaHayır sizde var mı?
JVC açılış yazısını görüyorum bir kaç saniye sonra tekrar kapanıyor.Tvde ne sorunu var acaba![]()
Yani görüntü yok, peki kanalın sesi geliyor mu, cevap evet ise karanlık ortamda telefon flaş ışığı ile panele baktığında görüntü var mı acabaJVC açılış yazısını görüyorum bir kaç saniye sonra tekrar kapanıyor.
Hayır ses hiç yok. Zaten 3 - 5 saniye sonra tekrar kapanıyorYani görüntü yok, peki kanalın sesi geliyor mu, cevap evet ise karanlık ortamda telefon flaş ışığı ile panele baktığında görüntü var mı acaba![]()
Hımm, o zaman tv arka kapağındaki etiket fotosunu tam boyutlu OKUNAKLI olarak çekip aşağıdaki linkten yayınlamalısın :Hayır ses hiç yok. Zaten 3 - 5 saniye sonra tekrar kapanıyor
Ellerinde senin tvye ait jvs yazılımı varsa kesin verilirHayır ses hiç yok. Zaten 3 - 5 saniye sonra tekrar kapanıyor
YapamadımHımm, o zaman tv arka kapağındaki etiket fotosunu tam boyutlu OKUNAKLI olarak çekip aşağıdaki linkten yayınlamalısın :
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Bana da bu yazılımı gönderir misinizkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Ayrıca arkadaşın biri başkasına yardımcı olmuşYapamadım
Bana da bu yazılımı gönderir misiniz