JVC 55VAQ7405T

C Çevrimdışı

colakhalil

Yeni Üye
29 Kas 2020
28
39
JVC 55VAQ7405T bu ürünü almayi dusunuyorum hangi panel kullaniliyor bilginiz var mi acaba

1000110119.jpg

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,956
Samurai Samurai W Winston
Bir kesinlik var mı acaba ?
2 16 mi
1.5 8 mi rem rom
Bide boe panel cok sıkıntılı bir panel mi ?
Ana panel üreticilerden biridir. ADS (IPS) panel ama üreticisi. IPS panel olsun Va panel olsun . Artıları ve eksileri vardır. Size hangisi uygunsa onu tercih edersiniz. İzleme açısı vb gibi.
Ram konusunda satıcı 2 ram var diyor ise onu doğru olarak kabul edersiniz

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,806
40
Samurai Samurai W Winston
Bir kesinlik var mı acaba ?
2 16 mi
1.5 8 mi rem rom
Bide boe panel cok sıkıntılı bir panel mi ?
Kesinlik yok maalesef, Sota Sota tekrar bakabilirse belki bilgi verebilir.

Ram'in 2 GB olması çok fark yaratmaz, zaman içinde illa yavaşlayacak, takılma sorunları olacak, tv'yi haftada bir yeniden başlatmanız gerekecek. 2 GB Ram'li Android Sony TV kullanıyorum, harici medya kutusu ile kullanmama rağmen takılma, çabuk yanıt vermeme, donma gibi sorunlar oluyor. Bazen tv'nin sesini bile yükseltemiyorum, kumanda yanıt vermiyor. Siz de harici kutu takar kullanırsınız.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,585
Kesinlik yok maalesef, Sota Sota tekrar bakabilirse belki bilgi verebilir.

Ram'in 2 GB olması çok fark yaratmaz, zaman içinde illa yavaşlayacak, takılma sorunları olacak, tv'yi haftada bir yeniden başlatmanız gerekecek. 2 GB Ram'li Android Sony TV kullanıyorum, harici medya kutusu ile kullanmama rağmen takılma, çabuk yanıt vermeme, donma gibi sorunlar oluyor. Bazen tv'nin sesini bile yükseltemiyorum, kumanda yanıt vermiyor. Siz de harici kutu takar kullanırsınız.
MB185Y G32 anakart, G32 modellerde ram kapasitesi 1,5GB/1,25GB

Geri
Üst Alt