C
colakhalil
Yeni Üye
- 29 Kas 2020
- 28
- 39
JVC 55VAQ7405T bu ürünü almayi dusunuyorum hangi panel kullaniliyor bilginiz var mi acaba

Acaba ram ve rom bilgisi var mi ?BOE marka IPS panel
2024 üretimi , muhtemelen 2/16 dır (bilerek yazmadımAcaba ram ve rom bilgisi var mi ?
Ana panel üreticilerden biridir. ADS (IPS) panel ama üreticisi. IPS panel olsun Va panel olsun . Artıları ve eksileri vardır. Size hangisi uygunsa onu tercih edersiniz. İzleme açısı vb gibi.
Kesinlik yok maalesef,
MB185Y G32 anakart, G32 modellerde ram kapasitesi 1,5GB/1,25GBKesinlik yok maalesef,Sota tekrar bakabilirse belki bilgi verebilir.
Ram'in 2 GB olması çok fark yaratmaz, zaman içinde illa yavaşlayacak, takılma sorunları olacak, tv'yi haftada bir yeniden başlatmanız gerekecek. 2 GB Ram'li Android Sony TV kullanıyorum, harici medya kutusu ile kullanmama rağmen takılma, çabuk yanıt vermeme, donma gibi sorunlar oluyor. Bazen tv'nin sesini bile yükseltemiyorum, kumanda yanıt vermiyor. Siz de harici kutu takar kullanırsınız.
Ben 2024 üretimi TV ,demek hala 1-1.5 / 8 tv satıyorlar ,ben asla almam ama alana da alma demem ,aslında uydu alıcılı düz bir tv alıp arkasına da android box takmak en akıllıcası2024 üretimi , muhtemelen 2/16 dır (bilerek yazmadım)
12 olması lazım.Kaç cof oluyor bunlar 6 mi 8 mi 12 mi bilginiz var mi acaba ?